X

  Ofte stillede piercingspørgsmål

   

  Velkommen til Piercingfabrikkens sektion, hvor vi forsøger, at hjælpe dig ud fra de oftest stillede spørgsmål. Hvis der er spørgsmål, som du ikke finder svar på her på siden, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice

  info@piercingfabrikken.dk

   

  Hvilke størrelse smykker skal jeg vælge til min piercing?

  At komme med et præcist svar er umuligt, da den enkeltes anatomi er helt unik. Derfor vil vi hellere prøve at vise, hvordan du bedst muligt selv, kan måle den størrelse, som du skal bruge.

  Hvis det er en piercing hvor du kan se både indgangs- og udgangshullet som fx. en Navlepiercing eller Brystpiercing, så finder du størrelsen ved, at måle afstanden imellem disse 2 huller og tillægger 0,5 mm. Hvis det er en piercing hvor kun det ene hul er synligt, som en fx Tragus piercing, Helix piercing eller Conch piercing, så måler du tykkelsen på det stykke smykket skal igennem og tillægger 0,5 mm.  Eneste undtagelse er, hvis du ønsker at bruge en ring til smykket, her skal du måle smykket på en lidt anden måde. Hvis du skal bruge ring i din piercing, så måler du afstanden fra hullet og ud til kanten af fx. øret og tillægger 0,5 mm eller mere, alt afhængig af, hvor stor du ønsker at ringen skal være.

  Men det er ikke kun diameteren/længden der er vigtig, også tykkelsen på smykket skal tages med i beregningen. Det er svært at måle selv, men du kan evt. måle det ved, at tage det smykke ud som sidder i din piercing. Forsøg at mål tykkelsen på det – husk, at tykkelsen er selve stavens/ringens tykkelse målt på baren.

  Hvis du er i tvivl, kan du evt. tage kontakt til den piercer som har lavet den, eller kontakte vores kundeservice for hjælp.

  Oftest er der nogle standardmål for de forskellige piercinger, og de er som regel følgende:

  1. Tungepiercing - 1,6 mm tyk / 16 mm lang.

  2. Navlepiercing - 1,6 mm tyk / 10 mm lang.

  3. Brystpiercing - 1,6 mm tyk / 10-12 mm lang.

  4. Helix / tragus / øreflip - 1,2 mm tyk / 8 mm lang.

  5. Prins Albert Piercing - 1,6 mm tyk / 16-22 mm i diameter.

  6. Øjenbrynspiercing - 1,2 mm tyk / 8 mm lang.

  Find vores billedguide til opmåling

  Ved du godt, at vi også har en billedguide til hvordan du måler dit piercingsmykke? Find den her på siden https://piercingfabrikken.dk/content/17-hvilken-storrelse-skal-jeg-vaelge

   

  Hvilket materiale skal jeg vælge til min Piercing?

  At vælge et ordentligt materiale, er essentielt for din piercing. Først og fremmest er det yderst vigtigt, at du ikke skifter smykke før din piercing er helet.  Det er nemlig en af de største syndere, når det kommer til piercingproblemer. Hvis du er i tvivl om din piercing stadig heler, så kontakt din piercer eller vores kundeservice for råd og vejledning, og husk! - du må aldrig skifte smykke i en piercing som er rød, hævet, øm eller lækker væske.

  Oftest er nye piercinger lavet i et bio kompatibelt materiale som fx ASTM Titanium eller stål. Disse materialer er gode, da de ikke bliver slidt i kroppen mens piercingen heler, de frigiver samtidig heller ikke nikkel. Dette gælder dog kun ASTM godkendte varianter, som vores produkter er.

  Du må aldrig bruge guldbelagte eller titaniums belagte smykker, akryl, sølv osv. i helende piercinger, da de både frigiver nikkel, og absorberer kropsvæsker. Disse produkter kan dog bruges, hvis din piercing er helet.

  Hvis du er nikkel allergisk, bør du kun bruge produkter uden belægning, og holde dig fra sølv produkter, da disse kan indeholde nikkel i belægningen. Igen skal det pointeres, at vi gerne står klar med råd og vejledning via mail.

   

  Hvordan skal jeg vedligeholde mine piercingsmykker?

  Et piercingsmykke med belægning vil med tiden tabe denne, men det kan udskydes ved at følge nogle simple retningslinjer.

   

  1. Rens aldrig dine smykker med stærke væsker som fx. alkohol, dette vil med sikkerhed ødelægge belægningen på smykket ret hurtigt

  2. Skift aldrig piercingsmykke før piercingen er helet.

  3. Undgå slid på smykket fra fx. dine tænder - det ødelægger både dit smykke og dine tænder.

  4. Brug aldrig smykker med belægning hvis du lider af anoreksi eller bulimi, da opkast indeholder mavesyre som ødelægger smykkets belægning.

  5. Minimer brugen af syreholdige drikke som fx sodavand.

  6. Efterspænd gerne dine kugler 2-3 gange om ugen, så du er sikker på smykket ikke falder ud.

  Hvis du har spørgsmål som ikke er besvaret her, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice info@piercingfabrikken.dk

   

  Med venlig hilsen

  Teamet bag Piercingfabrikken.


  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken