X

  Piercingsmykker

  965 stilarter fundet

  Filter by:

  Farve

  Billige Piercinger

  Hos Piercingfabrikken.dk tilbyder vi et stort udvalg af alle former for smykker og udstyr dertil. Vi producerer en stor del af smykkerne selv. Derfor kan vi tilbyde dig smykker til en uhørt lav pris, i forhold til vores nordiske konkurrenter.

  Vi tilbyder blandt andet smykker til NavlepiercingTungepiercing og mange andre piercinger. 

  Vi sætter en stor ære i kvalitet, og tilbyder derfor smykker, der overholder lovgivningen på området - og tit mere til. For eksempel er alle vores belagte smykker, PVD behandlet med en usynlig film, der beskytter smykket mod slidtage. Det giver smykket en længere levetid, end du normalt oplever med belagte smykker.

  Vi gør også meget ud af, at informere dig som kunde. Vi vil helst, at du kender fordele og eventuelle ulemper ved det enkelte smykke - og især kender til hvornår smykket kan bruges. Det håber vi, kan være med til at sikre dig, mod for eksempel at skifte til et smykke, der ikke er egnet til din piercing eller det stadie som din piercing er i. 

  Piercinger kan være en svær størrelse - så lad os hjælpe dig med at finde den rette!

   

  Vi har en online chat funktion, som er bemandet med en uddannet piercer fra en af vores butikker. På den måde kan du altid søge råd og vejledning når det passer dig. Samtidig kan du få hjælp af en person, som er virkelig er kompetent på området. Skulle du opleve at vi ikke er online, så lægger du blot en besked til os - så vil vores kundeservice skrive tilbage til dig hurtigst muligt.

  Vi står også altid til rådighed hvis du oplever problemer med din piercing, også selvom du ikke efterfølgende køber noget på shoppen. På den måde kan vi altid hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer, eller du måske ønsker en anden vurdering, end den din egen piercer gav dig. 

  Hvordan kan vi sælge så Billige Piercing smykker?

  Det er selvfølgelig et af de spørgsmål der dukker først op, når folk ser vores priser, men frygt ej, vores kvalitet er fuldt ud på højde med alle andre webshops på nettet. Vi producerer selv over 75% af vores produkter, og springer derfor mellemleddet over. På den måde sælger vi faktisk direkte fra fabrik til DIG, og gør det dermed muligt, at kunne holde et højt niveau, på trods af de lave priser.

  Hvis vores smykker, mod forventning, ikke lever op til dine forventninger, så er du dækket ind på samme måde som hvis du handler i fx. Føtex. I modsætning til vores udenlandske konkurrenter hører vi under dansk lovgivning, hvilket sikrer dig som kunde, når du handler hos os. 

  Vi tilbyder 30 dages fuld returret hvis du fortryder dit køb - eneste krav er, at emballagen ikke er brudt. 

  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken