X

    Brug for hjælp?

    Intimpiercing


    Intimpiercing 

    Baggrund

    Intimpiercing har en lang historie og menes, at stamme fra Borneo hvor mændene skulle bære en intimpiercing før kvinderne gad og elske med dem. Intimpiercinger deles op i 2 kategorier, alt efter deres funktion: 

     

    Piercing for synets skyld

    Er som navnet antyder, en piercing som hovedsageligt er placeret der for syns skyld. De har ringe eller ingen stimulerende funktion for hverken bæreren eller partneren. Et eksempel kan være en piercing i skamlæberne.

    Stimulerende piercinger

    Er piercinger, hvis formål er, at stimulere bæreren eller dennes partner. Hvor meget, og hvem de stimulere afhænger meget af hvilken type piercing det er. Fx er en hood piercing meget stimulerende for kvinden, men ikke for dennes partner. Mandlige intimpiercinger laves oftere for, at stimulere deres partner end dem selv.

     

    Placering og smykkevalg

    Prins albert piercing

    Har sit navn efter en gammel engelsk konge som muligvis var udstyret med en for at kunne kontrollere hans store penis i bukserne, men om denne historie er sand er der ingen historisk bevis for. Den blev første gang udført af Jim Ward, som af mange opfattes som den moderne piercing industris fader, tilbage i 80'erne. Jim Ward drev nogle af  de første moderne piercing studier i USA, og er blandt andet forfatteren til Running The Gauntlet som er en af de mest betydningsfulde bøger indenfor piercing industrien. 

     

    En Prins Albert Piercing laves gennem urinrøret og kan både laves som en almindelig prins albert, eller en omvendt prins albert hvor den ringen sidder på toppen af penis hovedet. Dens ypperligste formål er at stimulere mandens penis og dennes partner under sex. Man kan bruge forskellige former for smykker i denne piercing, men mest almindeligt er det at bruge en Kuglering eller en Hestesko i størrelsen 16 - 22 mm. Tykkelsen på smykket skal være minimum 1,6 mm, men gerne større da det giver mere stimulering. Den Heler rigtig hurtigt (typisk 4-6 uger), og den er, i modsætning til hvad folk tror, ikke specielt smertefuld at få lavet. 

     

    Klitoris / Hood piercing 

    En klitoris forhud er en kvindelig piercing der er placeret i huden der dækker klitoris. Den kan både laves lodret og vandret alt efter hvad kunden ønsker, men den lodrette er klart mest populær da den stimulere meget mere end den vandrette gør. De fleste kvinder har anatomi til denne piercing, men dem som ikke har bør undgå at få den lavet da det kan give unødvendige komplikationer. 

     

    En professionel piercer vil inspicere området inden han laver den, og ofte lave en såkaldt Q-tip test som har til formål at bedømme pladsen under huden.  Det er desværre ikke alle kvinder som opnår stimulering fra denne piercing, også selvom den er placeret helt korrekt. Den vandrette version er mere for syns skyld, men kan give stimulering hvis kvindens klitoris har en hvis størrelse.

     

    En Hood piercing laves enten med en Ring, Buet stav eller Lige stav. Det er meget vigtigt du vælger den korrekte størrelse som kan variere efter kvindens anatomi, og det vil derfor være en god ide at spørge vores kundeservice til råds hvis du ikke kender den præcise størrelse.

     

    Piercing i skamlæberne 

    Var utrolig populær for nogle år siden, men er i dag mindre populær end de mere stimulerende piercinger. Den kan placeres i både de indre og ydre skamlæber, og laves altid med en Kuglering eller Hestesko. De fleste kvinder får den lavet i den øverste del af skamlæberne da det kan give meget ubehag hvis de sidder for langt nede, fordi de generer hver gang man sidder ned på en sofa eller en saddel. Når du skal vælge en størrelse måler du skamlæben og tillægger ca 0,5 - 1 mm i diameteren, men igen skal vi opfordre til at bruge vores kundeservice som betjenes af uddannede piercere. Du kan som med andre intimpiercinger også stretche en skamlæbe, men sørg for du går forsigtigt frem. 

    Piercing i pungen / piercing i penis skaft 

    Minder meget om hinanden hvad angår smykker, og bliver derfor beskrevet sammen. Denne form for piercing laves næsten altid med en kuglering, og oftest laves flere ved siden af hinanden. De har ingen egentlig funktion, men bruges udelukkende for æstetiske årsager. Det er vigtigt du er opmærksom på ordentlig hygiejne da en infektion her nemt breder sig med trælse komplikationer til følge, pas især på hvis de er placeret tæt på din endetarm. Når den laves på penisskaftet kaldes den ofte en frenum piercing, og en frenum ladder hvis der laves flere efter hinanden.

     

    Komplikationer 

    Der kan også opstå komplikationer hvis der opstår infektion i piercingen, eller hvis smykket ikke er i et korrekt materiale, eller i en forkert størrelse. Komplikationer der kan opstå:

     

    • Infektion: Er en hyppig komplikation ved nye piercinger hvis man ikke overholder de hygiejniske principper fx røre meget ved smykket eller ikke udføre korrekt aftercare. Tegn på infektion kan være rødme, varme, hævelse, smerter og puds/ væske fra piercingen.

    • Irritationsbule: Irritationbuler er meget almindelige når man får en ny piercing og de små røde buler kommer ofte i områder med sart væv lige omkring smykket. 

    • Allergi: En hyppig allergi er nikkelallergi som kan opstå hvis man er i kontakt med et produkt, der frigiver store mængder nikkel. Tegn på nikkelallergi er kløe, rødme, små blærer eller sår. Vi piercer derfor altid kun med titanium, som er 100% nikkelfrit og et yderst slidstærkt materiale.

     

    Aftercare

    Det anbefales du dagligt renser din nye piercing med saltvand Natriumklorid 0,9% indtil den er færdighelet. 

    Saltvand er ikke bare saltvand og du bør derfor ikke bruge andre saltvands produkter som fx kontaktlinsevæske, øjendråber osv da denne blanding ikke er beregnet til rensning af sår. 

     

    • Vask altid dine hænder inden du røre ved din piercing, da der er bakterier på hænderne som helst ikke skal i nærheden af piercingen. 

    • Rens din piercing med saltvandsopløsningen flere gange dagligt. Hvis din piercing er placeret et sted uden så meget plads, vil du med fordel kunne bruge et stykke sterilt gaze vædet i saltvandsopløsningen.

    • Fjern alt puds omkring piercing smykket. Sårvæske er en naturlig del af helingen, men den kan også sidde omkring smykket og hindre piercingen i at ånde og komme af med mere sårvæske. Hvis du ikke kan fjerne det med gaze, kan du til nøds bruge en lille ren vatpind.

    • Tør piercingen med et rent engangspapir, da håndklæder osv indeholder bakterier som kan give problemer for din piercing. 

    Vi kan se at du besøker oss fra Norge
    Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

    Vi kan se att du besöker oss från Sverige
    Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

    We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
    Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken