X
  Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

  Smykker

  Smykker 

  Hos piercingfabrikken sætter vi en ære i at producere og sælge smykker i høj kvalitet til den lavest mulige pris. Vi har i de fleste tilfælde skåret mellem manden væk og kan derfor sælge til langt lavere priser end vores konkurrenter. 

  Vi producere ca 90% af alle vores almindelige smykker selv på fabrik og derfor er vi både meget billige, men samtidig kender vi alle processer i fremstillingen af vores smykker. Det betyder blandt andet at vi pvd coater de fleste belægninger hvilket giver en super slidstærk overflade som holder noget længere end den traditionelle guldbelægning som de fleste andre bruger. 

  Allergivenlige smykker 

  Vi sætter samtidig en stor ære i at tilbyde smykker i allergivenlige materialer som for det meste er fremstillet i kirurgisk stål 316L der er meget brugt indenfor piercingindustrien, hvor kravene til nikkel indholdet er væsentlig skrappere end de er til almindelige smykker. Dette er også med til at sikre dig som kunde og give dig en kvalitet som indeholder langt mindre nikkel end den tilladte grænse fastsat af EU. 

  Acceptér

  Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her