X

  Septum Piercing

  Septum Piercing

  Find alt til din septum piercing i blandt vores mange forskellige modeller, alt samme fremstillet i super kvalitet uden at det går ud over prisen. Størstedelen af vores smykker er fremstillet af os selv og vi kan derfor sælge til priser, som ligger langt under vores konkurrenter. 

  Hvad er septum?

  Septum er den tynde membran, der adskiller de to næsebor.

  En septum piercing er en af de ældste piercinger man kender til og den er stadig super populær i alle dele af verden. Samtidig er det en piercing som der konstant udvikles nye smykkedsesigns til. 

  Septum piercing smykker

  Du kan bruge stort set alle varianter af smykker til din septum piercing, fx. hestesko, ringe, lige stave og buede stave. En ny og meget populær model er de såkaldte septum clikers, som sælger super godt på shoppen. 

  Når du skal vælge størrelse, kan det være en god ide at vide, hvilken størrelse smykke der er brugt fra starten. Som udgangspunkt, skal du bruge smykker med en diameter på mellem 8 - 10 mm., hvis du ønsker at smykket skal sidde rimelig tæt og over 10 mm., hvis du ønsker en meget synlig piercing. Skulle du fortryde din septumpiercing, er det helt klart den piercing, der efterlader mindst spor. 

  Fake septum smykker

  Du kan også vælge at prøve stilen af, med en fake septum. Enten en fake ring eller et fake septum smykke. Det kan give dig en ide om, hvorvidt dette er en piercing for dig og en piercing som du ønsker skal være mere permanent. Om du vælger det ene eller det andet, så skal du være klar over, at en septum piercing helt klart er en piercing, der giver dig megen opmærksomhed.