X

    Brug for hjælp?

    Emu Olie


    Emu Olie 

    Emu olie udvindes fra Emuen, en fugl hjemhørende i Australien. Aboriginere har brugt det i tusinder af år til behandling af forbrændinger, sår, blå mærker, og som smertestillende middel. 

    Emu olie består af ca. 70% umættede fedtsyrer og den største komponent er oliesyre, en monoumættede omega-9 fedtsyre, som har en anti-inflammatorisk effekt på kroppens hud. Emu olie har en god effekt på hudceller og absorberes naturligt i huden uden at tilstoppe hudens porre. 

    På trods af, at det er en olie, er det klinisk bevist, at emu olie er et ikke-poretilstoppende stof. Emu olie trænger meget hurtigt ind i hudlagene og efterlader ingen fedtede rester. Det er også en af grundende til at det så velegnet til piercing aftercare. 

    Der har ikke været kendte allergiske reaktioner fra emu olie i undersøgelser. 

    Emu olie har i flere undersøgelser vist sig at hjælpe til at reducere ardannelse i forbrændingssår, kirurgiske snit og andre hudafskrabninger. Samtidig har undersøgelser vist, at den anti-inflammatoriske egenskab afhjælper gigtsmerter. 

    Emu olie har også vist sig at reducere keloid ardannelse betydeligt 

    Emu olie til piercing 

    Emu olie er bredt anerkendt som værende et fremragende middel til din piercing. Det skyldes kombinationen af den anti-inflammatoriske egenskab, samt det at den ikke tilstopper hudens porre. Emu olie kan bruges til piercinger som er røde, ømme og hævede eller som et generelt middel efter din piercing er lavet for at mindske risikoen for ardannelse. 

    Det er dog vigtigt at understrege at emu olie er et naturpræparat og derfor ikke er godkendt som et lægemiddel. 

    På piercingfabrikken importere vi vores emu olie direkte fra en australsk emu farm og du kan købe vores emu olie her 

    Vi kan se at du besøker oss fra Norge
    Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

    Vi kan se att du besöker oss från Sverige
    Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

    We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
    Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken