X
    Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

    Øjenbrynspiercing

    74 stilarter fundet

    Øjenbrynspiercing

    En Øjenbrynspiercing er en af de piercinger, som har det med, at dukke op fra tid til anden. Den fik for alvor sit gennembrud hos punkbevægelsen i 80'erne og blev mere mainstream i 90'erne. Piercingen kan laves med et hav af forskellige smykker og er en af de mindst smertefulde piercinger, som du kan få lavet. 

    Den laves som regel med en lille buet stav, men blev førhen ofte lavet med en ring. Den buede stav passer dog bedre til anatomien i området, og er derfor de fleste pierceres foretrukne valg. Du kan dog også stadigvæk bruge en ring og med den rette pleje, burde du ikke opleve de store problemer med, at bruge dette type smykke.

    En øjenbrynspiercing sidder ofte meget stramt og er derfor udsat for udstødelse, også kaldet migration. Jo mere pres der er på et smykke, des mere bliver kroppen opmærksom på, at smykket er der. Hvis kroppen ønsker at udstøde smykket, så er der ikke det store man kan gøre for at undgå det. Man kan dog som oftest undgå at nå dertil, ved at få piercingen lavet i den korrekte dybde, position og med det rette størrelse smykke. Meget tynde smykker (under 1,2 mm i tykkelsen) frarådes, da de ofte kan skære sig igennem øjenbrynet, grundet den ringe ballast et sådan smykke har. Brug derfor altid piercingsmykker, som er minimun 1,2 mm i trådtykkelsen. Med det sagt, må smykket dog heller ikke være for tungt, da vævet i området ikke er stærkt nok til, at kunne bære smykker af en vis størrelse.

    Øjenbryns piercing smykker

    Det mest optimale smykke er et smykke, der måler 1,2 - 1,6 mm. i trådtykkelse og 8-12 mm. i længden. Du kan sagtens selv finde den rette størrelse smykke, ved at måle afstanden mellem de to huller og lægge 0,5 mm til. Du må dog ikke skifte dit smykke før piercingen er færdig helet (typisk efter ca. 3 måneder). Derefter findes der mange forskellige muligheder for, hvilke smykker du kan anvende. Det bedste materialevalg vil altid være ASTM godkendte materialer, fx. titanium og kirurgisk stål. Det kan dog også være en fordel, at anvende mere flexible materialer, som fx. teflon eller PTFE, da disse ikke lægger pres på piercingen, grundet deres lave vægt. Samtidig kan disse materialer også følge kroppens bevægelser. Du bør ikke anvende produkter, som er belagte med fx. en guld- eller titaniumsbelægning, hvis du i forvejen lider af nikkelallergi. Hvis du har en tendens til at danne store ar, er denne piercing ikke et godt valg, da den har en høj udstødelsesprocent, sammenlignet med andre piercinger.

     

     

    Vi kan se at du besøker oss fra Norge
    Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

    Vi kan se att du besöker oss från Sverige
    Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

    We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
    Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken