X

  Intimpiercing

  142 stilarter fundet

  Intimpiercing

  Er en piercing, som flere og flere får, men som de færeste snakker om. Årsagerne til at få en lavet kan være mange, men som oftest er det enten for stimulering eller udseendet. De stimulerende piercinger, har til formål at stimulere en selv eller ens partner. Der findes efterhånden en del valgmuligheder og der kommer hele tiden nye til, nogle mere risikable end andre. Den mest almindelige piercing til kvinder, er en hood piercing, som placeres i forhuden lige over klitoris. Den kan laves både vandret og lodret, men der er stor forskel på disse placeringer. For hvor den vandrette, som oftest kun er for syns skyld, er den lodrette stimulerende, for den som bærer den.

  For mænd er en prins albert piercing stadig mest populær, især grundet dens stimulering af både partneren og bæreren. Andre piercinger, som fx i pungen, vinder dog også mere og mere frem.

  Intimpiercinger

  Der findes mange forskellige måder at udsmykke sit underliv på, og det kan være svært at finde hoved og hale i hvad der er hvad, og derfor vil jeg her komme med en kort gennemgang af de forskellige og hvad de kan bruges til.

  Klitoris forhud / Hood Piercing

  En klitoris forhud er en kvindelig piercing der er placeret i huden der dækker klitoris. Den kan både laves lodret og vandret alt efter hvad kvinden ønsker, men den lodrette er klart mest populær da den stimulere meget mere end den vandrette gør. De fleste kvinder har anatomi til denne piercing, men dem som ikke har bør undgå at få den lavet da det kan give unødvendige komplikationer. En proffessionel piercer vil inspicere området inden han laver den, og ofte lave en såkaldt Q-tip test som har til formål at bedømme pladsen under huden.  Det er desværre ikke alle kvinder som opnår stimulering fra denne piercing, også selvom den er placeret helt korrekt. Den vandrette version er mere for syns skyld, men kan give stimulering hvis kvindens klitoris har en hvis størrelse.

  En Hood piercing laves enten med en Ring, Buet stav eller Lige stav. Det er meget vigtigt du vælger den korrekte størrelse som kan variere efter kvindens anatomi, og det vil derfor være en god ide at spørge vores kundeservice til råds hvis du ikke kender din præcise størrelse.

  Piercing i Skamlæberne 

  Var utrolig populær for nogle år siden, men er idag mindre populær end de mere stimulerende piercinger. Den kan placeres i både de indre og ydre skamlæber, og laves altid med en Kuglering eller Hestesko. De fleste kvinder får den lavet i den øverste del af skamlæberne da det kan give meget ubehag hvis de sidder for langt nede, fordi de genere hver gang man sidder ned på en sofa eller en saddel. Når du skal vælge en størrelse måler du skamlæben og tillægger ca 0,5 - 1 mm i diameteren, men igen skal vi opfordre til at bruge vores kundeservice som betjenes af uddannede piercere. Du kan som med andre intimpiercinger også stretche en skamlæbe, men sørg for du går forsigtigt frem. 

  Piercing i Pungen / Piercing på Penis skaft

  Minder meget om hinanden hvad angår smykker, og bliver defor beskrevet sammen. Denne form for piercing laves næsten altid med en kuglering, og oftest laves flere ved siden af hinanden. De har ingen egentlig funktion, men bruges udelukkende for æstetiske årsager. Det er vigtigt du er opmærksom på ordentlig hygiejne da en infektion her nemt breder sig med trælse komplikationer til følge, pas især på hvis de er placeret tæt på din endetarm. Når den laves på penisskaftet kaldes den ofte en frenum piercing, og en frenum ladder hvis der laves flere efter hinanden.

  Intimpiercinger og sex

  Intimpiercinger er forbundet med seksualitet hvad enten det handler om egenstimulering, partner stimulering eller blot for syns skyld. I Danmark er det oftest forbundet med tabu at have en intimpiercing, hvorimod det i andre lande er et emne som ofte diskuteres. I USA har der været deciderede studier omkring piercing som et middel mod nedsat sexlyst, og resultaterne var faktisk rigtig gode. 

  Mange kvinder og mænd lider af nedsat sexlyst og en piercing vil utvivlsomt hjælpe mange til at få mere lyst, så det kunne også være rart hvis der kom mere fokus på mulighederne i vores del af verdenen. 

  Dette var en kort gennemgang af de forskellige piercinger, og der findes faktisk mange andre som ikke er nævnt i denne tekst. Hvis du sidder tilbage med et spørgsmål er du velkommen til at kontakte os for en mere uddybbende forklaring. 

   

  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken