X

    Brug for hjælp?

    Aftercare

    Hvordan renser man sin piercing

    Sådan skal du rense din piercing 

    Der er mange forskellige meninger og holdninger til hvordan du skal rense din piercing. Mange råd fra venner og bekendte er velmenende, men ikke altid rigtige, og derfor skal du altid følge de guideline som du får med fra din piercer. Denne guide er baseret på råd fra det internationale piercing association som er førende på området, og altid sammenholder deres egen viden med læger og andre faggrupper med interesse i piercinger. 

    Hvad skal min piercing renses med?

    Det anbefales at du renser din piercing med saltvandsprodukter som er udviklet specielt til piercinger. Det er vigtigt blandingen er designet til at rense piercinger eller evt. designet til sårrens. Det betyder også at du ikke skal bruge andre lign. produkter som fx øjendråber osv. da opløsningen er anderledes. 
    Man kan også lave sin egen blanding ved at blande 1/2 tsk havsalt (uden jod) med en kop kogende vand, men det anbefales generelt at bruge færdigblandede produkter da der ofte kommer for meget salt i de blandinger man selv laver, hvilket kan udtørre huden og irritere piercingen. 
    Hvordan skal jeg rense min piercing?

    1. Vask altid dine hænder inden du rører ved din piercing, da der altid sidder bakterier på dine hænder som kan overføres til din piercing. Du kan også med fordel spritte hænderne inden. 
    2. Rens din piercing med saltvand 2-3 gange dagligt. Du kan også bruge en mild antibakteriel sæbe, men sørg for det er en mild sæbe som ikke irritere din piercing unødvendigt. 
    3. Skyl din piercing så der ikke er nogen spor af sæberester tilbage. Det er ikke nødvendigt at dreje smykket, da det blot irritere piercingen og kan forlænge helingstiden. 
    4. Tør området omkring piercingen med et engangsprodukt som fx papir. Undgå at bruge ting som fx håndklæder, som ofte er fyldt med bakterier og kan sætte fast i smykket.
     
    Hvad er normalt og hvad er vigtigt at vide?
    1. Det er helt normalt den i starten er meget øm, hævet, rød og bløder. 
    2. Mens den heler kan den godt klø og der kan komme klar / gullig væske fra piercingen, som nogle gange kan sætte sig som en skorpe.
    3. Når den er ved at være helet kan smykket godt sidde meget fast, og det vigtigt du ikke rykker for voldsomt i det. Derudover kan du opleve en væske som lugter grimt fra din piercing, især hvis du ikke har renset den dagligt efter de gældende forskrifter. 
    4. En piercing virker færdighelet før den er, og det skyldes den heler udefra og ind. Derfor kan vævet inderst godt være meget sart, selvom den udenpå virker færdighelet. Det er derfor vigtigt du renser den dagligt i hele perioden og ikke skifter smykke før tid. 
    5. Nogle piercinger lukker meget hurtigt hvis der ikke er et smykke i, og derfor er det vigtigt du altid har et smykke i. Selv piercinger som er flere år gamle kan lukke hurtigt. 
    FAQ
    1. Det er vigtigt du altid vasker fingre inden du rører ved din piercing.
    2. Det er godt at motionere efter du er piercet, men lyt altid til din krop. 
    3. Sørg for du altid har rent tøj på, og du altid sover i rent sengetøj. 
    4. Brusebade er altid bedre end karbade i starten.
    5. Undgå at rense din piercing med produkter som indeholder alkohol, som fx brintoverilte.  
    6. Undgå kropsvæsker, oral kontakt og voldsom leg med piercingen så længe den heler 
    7. Undgå at stresse kroppen med produkter som fx alkohol, stoffer og overdreven brug af koffein mens den heler 
    8. Undgå beskidt vand som fx svømmehaller, boblebade osv. Brug altid et vandfast plaster hvis det er muligt 
    9. Undgå at bruge kosmetiske produkter som fx bruncreme omkring din piercing 
    10. Brug aldrig smykker med vedhæng før din piercing er færdighelet 
    Nyttige links: 
    Er min piercing betændt?
    Buler ved piercing?

    Emu Olie

    Emu Olie 

    Emu olie udvindes fra Emuen, en fugl hjemhørende i Australien. Aboriginere har brugt det i tusinder af år til behandling af forbrændinger, sår, blå mærker, og som smertestillende middel. 

    Emu olie består af ca. 70% umættede fedtsyrer og den største komponent er oliesyre, en monoumættede omega-9 fedtsyre, som har en anti-inflammatorisk effekt på kroppens hud. Emu olie har en god effekt på hudceller og absorberes naturligt i huden uden at tilstoppe hudens porre. 

    På trods af, at det er en olie, er det klinisk bevist, at emu olie er et ikke-poretilstoppende stof. Emu olie trænger meget hurtigt ind i hudlagene og efterlader ingen fedtede rester. Det er også en af grundende til at det så velegnet til piercing aftercare. 

    Der har ikke været kendte allergiske reaktioner fra emu olie i undersøgelser. 

    Emu olie har i flere undersøgelser vist sig at hjælpe til at reducere ardannelse i forbrændingssår, kirurgiske snit og andre hudafskrabninger. Samtidig har undersøgelser vist, at den anti-inflammatoriske egenskab afhjælper gigtsmerter. 

    Emu olie har også vist sig at reducere keloid ardannelse betydeligt 

    Emu olie til piercing 

    Emu olie er bredt anerkendt som værende et fremragende middel til din piercing. Det skyldes kombinationen af den anti-inflammatoriske egenskab, samt det at den ikke tilstopper hudens porre. Emu olie kan bruges til piercinger som er røde, ømme og hævede eller som et generelt middel efter din piercing er lavet for at mindske risikoen for ardannelse. 

    Det er dog vigtigt at understrege at emu olie er et naturpræparat og derfor ikke er godkendt som et lægemiddel. 

    På piercingfabrikken importere vi vores emu olie direkte fra en australsk emu farm og du kan købe vores emu olie her 


    Tea Tree Oil 

    Tea Tree Oil 

    Tea Tree Oil har været brugt i tusinde år af aboriginere til fx bekæmpelser af infektioner. Tea tree oil har anti-inflammatoriske, antimikrobielle og antiseptiske egenskaber og egner sig derfor godt til betændte piercinger eller piercing buler. 
    Det kan derfor bruges som generel pleje, men også som et middel til problematiske piercinger. 
    Tea tre oil kan fx hjælpe med
    1. At lette rødme og irritation omkring din piercing 
    2. Formindske / dræne irritationsbuler omkring din piercing 
    3. Forhindre keloid ar og hypertrofisk arvæv
    4. Forhindre svampe infektion 
    Du kan enten bruge olien direkte på piercingen eller som tilskud i din saltvandsblanding hvis du laver denne selv. 

    Hvem står bag piercingfabrikken?

    Piercingfabrikken er åbnet i november 2014 af Jonas, som også ejer Piercinghuset i henholdvis Odense og Fredericia. Jonas arbejder indimellem også selv som piercer i begge studier og han har derfor en enorm viden om smykker til piercinger. Det er derfor også nærliggende, at han også er forhandler af disse smykker.

    Visionen omkring Piercingfabrikken er, at det skal kunne lade sig gøre, at handle sine smykker i Danmark, til priser der kan matche udlandet. Samtidig skal kvaliteten være den samme. Det var derfor lidt af en revolution da Jonas åbnede Piercingfabrikken, fordi mange af konkurrenterne tog langt højere priser for produkter, der ofte var næsten identiske med dem som Piercingfabrikken solgte. Samtidig er det et mål for Jonas - og alle hans ansatte, at yde en fantastisk kundeservice – således folk får en enestående oplevelse.


    Hvorfor er vores smykker så billige

    Når du ser vores priser, kan det næsten virke for godt til at være sandt! Især når du sammenligner med de priser mange af vores konkurrenter har. Du behøver dog ikke at være nervøs for produkternes kvalitet. Vores priser er nemlig lave, af den simple grund, at vi producerer de fleste af smykkerne selv. Det vil sige, at du som kunde hos os, handler til de samme priser, som vi normalt sælger smykkerne for - til butikkerne!

    Du kan derfor mindst forvente mindst samme kvalitet som du er vant til, og ofte mere. Vi er nemlig også med i hele processen omkring fremstillingen og PVD-coater for eksempel vores smykker, for at give dem en bedre holdbarhed. Skulle du være i tvivl om noget i forhold til nogen af vores produkter, kan du kontakte os på vores mail info@piercingfabrikken.dk, så skal vores søde kundeservice medarbejdere gerne hjælpe dig med evt. spørgsmål som du måtte have.


    Vi kan se at du besøker oss fra Norge
    Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

    Vi kan se att du besöker oss från Sverige
    Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

    We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
    Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken