X

   

  Levering

  Fra mandag-fredag afsendes alle ordrer, bestilt inden kl. 15.00, under normale forhold, samme dag. Vi tager forbehold for akut opstået sygdom mv. Du kan vælge om om du ønsker din ordre afsendt med pakke eller som brevpost.

  Brevpost forsendelser er fremme indenfor 14 dage og pakker leveres efter 2-4 dage.

  Prisen på fragt er 19,00 kr. med almindelig brevpost og 39,00 kr. sendt som pakke - du opnår gratis fragt ved køb for over 299,00 kr.

  Prisen dækker udgifter til kuvert og porto samt løn til de medarbejdere, som pakker. 

  Det er meget vigtigt, at du udfylder din adresse korrekt, samt efterlader en e-mailadresse og/eller et telefonnummer. Så kan vi få fat på dig, såfremt der skulle opstå tvivlsspørgsmål i forbindelse med pakning af din ordre.Vær opmærksom på, at det er dit ansvar at få skrevet din adresse så korrekt og tydelig som muligt. Brug gerne komma imellem husnummer og etage - det letter postens arbejde, og så kan de hurtigt få pakken frem til dig!

  Vigtig viden!

  Når du har bestilt din ordre, skal du være opmærksom på, at posten som regel ikke afleverer din brevpost forsendelser, medmindre dit navn (det navn der er påført ordren) står på postkassen. Står dit navn ikke på postkassen, skal du kontakte kundeservice hurtigst muligt og samtidig få sat dit navn på postkassen. Du kan sende os en mail info@piercingfabrikken.dk

   

  Returret (Fortrydelsesret)

  Skulle du fortryde dit køb, bytter vi gerne indenfor 30 dage - forudsat at emballagen hvor smykket ligger i, ikke er brudt. Vi vil gerne sikre at du som kunde modtager et smykke der aldrig har været brugt, og kan derfor ikke videresælge smykker, som har været pakket ud af emballagen og potentielt har været brugt. Derfor tilbyder vi ikke, at tage smykker retur som har været pakket ud af den forseglede emballage.

  Ønsker du at ombytte et smykke, skal du selv betale for forsendelsen retur - vi betaler for at fremsende det ombyttede smykke til dig, fremsendt på billigste måde.Ønsker du smykket fremsendt med quickbrev, skal du selv betale for dette.

  Ved skade på smykkerne, er du dækket ind under den normale reklamationsret. Dog med forbehold for skader opstået på grund af forkert brug af smykket - fx udsættelse for påvirkning af stærke væsker osv., som er beskrevet under hvert enkelt produkt.

   

   

  Håndtering af persondata

  Alle data håndteres fortroligt. Vi gemmer ikke dine kreditkort oplysninger, men kun din adresse, mail osv. for at gøre det nemmere for dig, at handle i fremtiden. Alle mail oplysninger bruges kun i forbindelse med håndtering af ordren, og bruges ikke i generelt markedsførings øjemed, medmindre du har givet din fulde tilladelse hertil. Informationerne videresælges ej heller til tredje part.

   

  Til sidst vil vi byde dig velkommen, og opfordre dig til at kontakte os, hvis du har uafklarede spørgsmål.

   

  Med venlig hilsen

  Jonas - ejer af Piercingfabrikken.dk

    

   


  Acceptér

  Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her