X

  Handelsbetingelser

   

  Ordrer bestilt inden kl. 17.30, afsendes under normale forhold samme dag. Fragten er 39,00 kr. Fragtprisen dækker emballage, frankering, løn til ansatte som pakker osv. Du opnår gratis fragt hvis du køber for mere end 299,00 kr. Vi pakker også lørdag og søndag.

   

  Ombytning af varer

  Du har 100 dages fuld returret på varer købt hos os. Denne ret bortfalder dog, hvis den plastikemballage som smykket er pakket i, brydes. Dette skyldes, at vi ikke har mulighed for at sælge et produkt videre, som potentielt har været brugt. Omkostninger forbundet med ombytning af varen, fragt osv., afholdes af køber. Du vil sammen med din ordrebekræftelse modtaget på mail finde en returseddel som skal udfyldes og vedlægges din returvarer.

   

  Ødelagte varer

  Vi yder vores bedste for at sende dig smykker i den bedste kvalitet, men skulle der mod forventning være skader på smykket ved ankomst eller kort tid efter at det er taget i brug, skal du hurtigst muligt kontakte vores kundeservice, som ombytter eller refunderer beløbet for varen. Som oftest vil vi bede om billeddokumentation, og klare det meste over mail. Garantien dækker ikke, hvis skaden skyldes forkert brug af smykket.

   

  Betaling

  Piercingfabrikken understøtter en mængde forskellige betalingskort, og er godkendt af NETS til at tage imod betaling på nettet. Vær opmærksom på, at vi trækker beløbet fra din konto, når din pakke afsendes fra vores lager. Beløbet kan dog godt stå som reserveret på din konto inden.

   

  Forsendelse

  Det er vigtigt at tjekke, at du har skrevet den rigtige adresse på din ordre ved bestilling samt etage hvis dette er aktuelt. For at give vores leverandør de bedste betingelser for at levere pakken til den rigtige person, anbefaler vi at man har sit navn stående på postkassen. Hvis du ikke har modtaget din pakke indenfor vores leveringstid, bedes du kontakte vores kundeservice på info@piercingfabrikken.dk hurtigst muligt, så hjælper de dig videre så du kan få din pakke.

   

  Reklamation

  Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven på omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fjel, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening eller ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl eller mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til vores kundeservice på info@piercingfabrikken.dk indenfor 14 dage efter købet. Varen kan efterfølgende returneres til ombytning eller efter aftale kreditering.

  Telefon: 31 50 74 79


  Acceptér

  Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her