X

  Piercingfabrikken.dk - Alt til din piercing

  Piercingfabrikken er webshoppen til dig, der vægter en god pris på dine piercing, god kvalitet samt god kundeservice. Vi leverer alt indenfor piercinger, og har derudover også 2 piercingstudier placeret i henholdsvis Odense og Fredericia.

  Ideen bag PiercingFabrikken er opstået, efter at jeg i mange år, har fungeret som piercer i egne piercingstudier. Det har givet mig en stor indsigt indenfor piercingindustrien. Desuden har jeg samtidig erfaring fra anden webshop. Et stadigt voksende antal kunder vælger at bestille fra udenlandske webshops, fordi priserne ofte er billigere og der måske er et større udvalg. Visionen om at sælge til samme priser, eller billigere, har dog længe været i mit hoved, og derfor tog jeg springet og åbnede PiercingFabrikken.

  Lidt om vores kundeservice

  Vores kundeservicemedarbejdere svarer dig hurtigst muligt på mail – skriv til os på info@piercingfabrikken.dk

  Vi gør rigtig meget ud af, at have tilfredse kunder. Derfor klarer vi også vores kundeservice sager på en måde, så begge parter bliver tilfredse. Dette kan du også aflæse på vores trustpilot profil, hvor vi rater 4,8.

  Vores produkter

  En typisk Dansk webshop køber sine produkter igennem en mellemhandler - det betyder, at de kan købe i relativt små mængder og få varerne leveret ret hurtigt. Det er en rigtig god løsning, men det indebærer også, at der er flere led imellem dig og smykket - led som koster en del for dig som kunde.

  Hos Piercingfabrikken.dk køber/producerer vi selv smykket i samarbejde med fabrikken. Det giver os mulighed for, at sælge dig et smykke til din piercing, som er utroligt billigt.

  Prisen har, i dette tilfælde, ingen indflydelse på kvaliteten, som er lige så høj som andre steder. Vi sætter stor pris på, kun at levere det bedste til vores kunder.

  Hvis du stadig er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os – vores mail er info@piercingfabrikken.dk

  Er du klar til at spare mange penge på dine piercingsmykker?

   

  Med venlig hilsen

  Jonas - ejer af Piercingfabrikken.dk

  LLS APS 

  CVR: 34903727 

  Gefionsvej 6 

  7000 Fredericia 

  Danmark 


  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken