X

  Fake / Snyde Piercing

  93 stilarter fundet

  Filter by:

  Fake Piercing 

  Elsker du piercinger, men ikke så meget alt det som følger med når den skal laves på den normale måde? Eller er du måske nysgerrig efter om det vil klæde dig? så kunne et falsk piercing smykke måske være noget for dig. 

  Disse smykker er designet til at kunne bruges uden man har en rigtig piercing i forvejen og derfor ideel til en masse forskellige lejligheder. Vi har et stort udvalg og mange forskellige designs til enhver lejlighed. 

  Fake Næsepiercing

  Vi har fx vores super flotte piercing ringe som kan bruges som et falsk næsesmykke. De kan enten lukkes ved hjælp af en lukkemekanisme som denne flotte fake næsering eller klemmes på som denne elegante bøjelige piercing ring

  Er du mere til en flot lille sten eller kugle, har vi også en masse forskellige muligheder hvor smykket sidder fast med en magnet, som denne flotte fake næse piercing med sten gør. 

  Fake Septum piercing 

  Er du mere til en flot lille falsk septum ring, har vi også et stort udvalg af muligheder, og mange forskellige designs at vælge imellem. En septum piercing kan være en stor beslutning og derfor er det en mulighed at tjekke det af inden man bestemmer sig for at få den permanent. Du kan blandt mange andre købe en flot fake septum ring her, men vi har også en masse andre spændende designs. 

  Falske Øreringe 

  Er det mere en ørering, du overvejer eller ønsker du at klæde dig ud til en speciel lejlighed som fx fastelavn så kan vi også hjælpe dig med det. Vi har et stort udvalg af fake øreringe som fx fake øreringe med sten eller ringe som kan bruges uden du har et rigtigt hul i øret. 

  Fake Tungepiercing 

  En tungepiercing er en stor beslutning, og samtidig en piercing der både er forbundet med stor smerte, risiko for infektion og skader på tænderne. Derfor er mange også betænksomme ved at få denne piercing, og det har vi fuld forståelse for. Derfor er der også et alternativ, da vi også forhandler falske tungepiercing smykker online her. Kuglen eller stenen sidder fast ved hjælp af en magnet, og det er derfor ikke et krav, du har en piercing i forvejen. Smykket sidder rigtig godt fast, men det er vigtigt, du kun bruger smykket mens du er vågen, og aldrig mens du sover, da kuglen ikke sidder fast på samme måde som på en rigtig tungepiercing. 

  Som du kan høre har vi et stort udvalg og mange forskellige materialer og designs, og udvider hele tiden med nye varianter. Hvis du er i tvivl eller søger svar på et spørgsmål, er vores kundeservice altid klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde præcist det smykke du søger. 

  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken