X

  Øreringe

  Filter by:

  Øreringe

  Øreringe er en populær form for smykker, der kan bæres af alle. Øreringe kan have mange forskellige former og størrelser fra små ørestikker til store hoops og kædeøreringe. Små eller store øreringe er en god måde at tilføje et personligt touch til dit outfit og kan nemt skiftes ud efter humør eller anledning.

  Øreringe i eget design

  Hos piercingfabrikken producerer vi selv de fleste af vores øreringe. Det giver os en klar konkurrencemæssig fordel. Ikke bare på prisen – men også på kvaliteten. Vi har nemlig selv 100 % indflydelse på, hvordan smykkerne produceres. Det betyder blandt andet, at vi kun producerer øreringe i materialer i høj kvalitet som fx kirurgisk stål – et materiale, der har en ekstremt lav frigivelse af nikkel. Mange mennesker tror fejlagtigt, at fx sølv er et optimalt materiale at anvende, men dette kunne ikke være mere forkert. Især sølvsmykker kan frigive meget nikkel og er dermed en af hovedårsagerne til, at så mange danskere lider af nikkelallergi.

  Du kan derfor trygt købe flotte og billige øreringe fra Piercingfabrikken – vi garanterer, at de lever op til høje standarder for kvalitet og design. Vores øreringe er også oplagte som gaveidé til én, du holder af. Står du og mangler den perfekte gave til en fødselsdag, jul eller måske en konfirmation? Så kan du uden tvivl finde øreringe her på siden, som passer til formålet. Vores øreringe fås i forskellige prisklasser, som alle er meget overkommelige, så du kan helt sikkert også finde noget, der passer til dit budget.

  Flotte øreringe i kvalitetsmaterialer

  Det kan være svært at vælge imellem de forskellige materialer, der findes. Derfor er der også mange, som køber øreringe i sølv, da det oftest er her, du finder det største udvalg til en forholdsvis billig pris. 

  Hos os finder du kun små og store øreringe fremstillet af kvalitetsmaterialer såsom kirurgisk stål 316L, titanium, niobium osv. Husk på, at vi også driver professionelle piercingstudier, så vi ved, hvilken risiko der er forbundet med ikke at anvende ordentlige materialer. Alle vores smykker, som er belagte, er PVD-coatede, hvilket giver en overflade, som er super slidstærk og meget mere robust end andre belægninger.

  Vi ved, at der er stor forskel på smag, når det kommer til øreringe. Du finder derfor øreringe med og uden sten og perler, med og uden vedhæng, i guld- eller sølvfarvet og meget mere her på siden. Vi har også øreringe med en flad lås bagpå, hvilket gør dem super velegnede til piercinger i den øvre del af øret, så håret ikke hænger fast i låsen.

  Store øreringe, runde øreringe eller ørestikker? Du finder det hele her

  Øreringe er ofte både en modemæssig og personlig udtryksform. De kan bruges til at fremhæve ens ansigtsform eller øjne eller som en del af ens personlige stil eller som et statement. Øreringe kan også bære en symbolsk betydning, som kun du eller få udvalgte kender til. 

  Mange store øreringe er designet til at hænge fra øreflippen, men der findes også små og mere enkle øreringe, der går gennem øret og kaldes for ørestikker. Det giver et meget forskelligt udtryk, om man ifører sig store og runde øreringe eller små ørestikker, der på underspillet vis tilføjer elegance til ens outfit. Mange foretrækker at have lidt forskelligt at vælge imellem i deres smykkeskrin, så man kan skifte øreringe efter outfit, anledning og humør.

  Har du flere huller i ørene, er det også en oplagt mulighed for at sammensætte forskellige øreringe, så det passer til netop din stil. Prøv fx sætte store øreringe med kæder sammen med runde øreringe, også kaldet hoops eller creoler, og en eller flere ørestikker for at skabe et interessant og unikt look, der kan varieres i det uendelige. Her kan du også sagtens mikse og matche materialer for at skabe noget spil.

  God kvalitet til lave priser – find billige øreringe hos Piercingfabrikken

  Billige øreringe er der masser af i Danmark og hos udenlandske forhandlere. Desværre er de for det meste produceret i en varierende kvalitet, der kan være svær at kontrollere. Billigt behøver dog ikke at betyde dårligt. Vi producerer fx de fleste af vores smykker selv – vi har ingen mellemmand, og vi er derfor i stand til at sælge kvalitet til langt under normale markedspriser. 

  Fordi vi producerer vores øreringe og øvrige smykker i tusindvis, kan vi holde priserne nede på det niveau, som andre butikker køber deres smykker til hos deres leverandør. Så faktisk er vi din direkte forbindelse imellem producent og kunde. 

  Når du køber øreringe og øvrige produkter hos Piercingfabrikken, får du altid fri fragt ved køb over 299 kr., 1-2 dages levering og 100 dages returret. Har du spørgsmål til vores øreringe, levering eller andet? Så kontakt os gerne med din forespørgsel. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Hvad sker der hvis man skifter øreringe for tidligt?

  Hvis du skifter øreringe for tidligt, kan det forårsage en række problemer som infektion, betændelse og forsinkelse i helingsprocessen. Det kan også føre til ardannelse og dannelse af keloider.

  Hvornår må man få huller i ørene?

  Alderskravene varierer afhængigt af stedet, hvor du ønsker at få huller i ørene. Generelt kræver de fleste piercere, at du er mindst 16 år gammel og har en underskrift fra dine forældre, hvis du er under 18 år.