X

    Brug for hjælp?

    Smykke Guide

    Labret

    Labret smykke

    Labret smykker er et af de mest almindelige piercing smykke designs der findes, og det kan bruges til rigtig mange forskellige piercinger som fx Helix piercing, tragus piercing, conch piercing.

    Der findes især 3 forskellige varianter

    1. Labret med udvendigt gevind

    2. Labret med indvendigt gevind

    3. Labret med push inn sten 

    Labret med udvendigt gevind

    Labret med indvendigt gevind 

    Labret med push inn sten


    Clicker Ring

    Clicker Ring 

    En clicker ring er super populær grundet dens enkle design og bruger venlighed. Det kan tit være svært at sætte en ring i sin piercing, men med denne ring er det super nemt. Den kan bruges til stort set alle former for piercinger og den kan fremstilles i alle materialer. 


    Kuglering

    Kuglering 

    En kuglering kaldes også for en captive bead ring, og kan bruges til rigtig mange forskellige piercinger. Den var førhen den allermest populære model, men idag er den blevet overgået af de mere brugervenlige udgaver hvor kuglen sidder fast på ringen. En kuglering lukkes ved hjælp af en piercingkugle som sidder i spænd i ringen, og det kan lade sig gøre ved hjælp af små fordybninger i kuglen. 

    Den kan være svær at sætte i selv, men hvis du er ferm på fingrene kan den nemt sættes i de fleste piercinger med lidt hjælp. Man kan fx bruge en gribetang eller en ring åbner når ringen skal sættes i piercingen. 


    Endeløs ring

    Endeløs ring 

    En endeløs ring kaldes også for en endless ring, seamless ring eller continuous ring. Det er en piercing ring som bøjes op og derfor er super nem at åbne, lukke og sætte i sin piercing. Ringen er blødgjort, så den er nemmere at bøje. Den kan fremstilles i mange forskellige størrelser, farver og materialer. 


    Hestesko

    Hestesko 

    En Hestesko er en åben piercing ring med 2 kugler, der er formet som en hestesko. Den er super nem at åbne og lukke, og super nem at skifte. Den kaldes også for en horseshoe, og kan fremstilles i mange forskellige materialer, farver og størrelser. Den er især velegnet til ørepiercinger, septum piercinger og læbepiercinger. 


    Piercing Stav

    Piercing stav 

    En piercing stav kaldes også for en barbell, eller straight barbell. Den kan bruges til fx brystpiercing, intimpiercing og en masse forskellige ørepiercinger. Den er super nem at åbne og lukke, og kan nemt skiftes selv. En piercing stav kan produceres i mange forskellige størrelser, farver og materialer. 


    Buet stav

    Buet stav 

    Kaldes også for en curved barbelle eller banana barbell, og kan bruges til mange forskellige piercinger. Den kommer i flere forskellige design varianter som fx kan bruges til en navlepiercing eller daith piercing. Den er nem at bruge og du kan sagtens skifte den selv uden problemer. En buet stav kan fremstilles i mange forskellige farver, materialer og størrelser. 


    Nikkel indhold i vores smykker

    Vi bruger kun materialer som er godkendt til at kunne bruges til piercingsmykker. Selvom vi er billige er kvaliteten den samme som du finder andre steder. 

    Vi bruger fx 

    Kirurgisk stål 316L ASTM F138 som er godkendt af EU og det internationale piercing laug grundet det lave indhold af nikkel

    Titanium grad 23 ASTM  som er en af de bedste former for titanium som er kendt for slet ikke at indeholde nikkel

    Pvd coatede materialer som er en særlig form for coating der giver en sikker og slidstærk overflade


    Vi kan se at du besøker oss fra Norge
    Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

    Vi kan se att du besöker oss från Sverige
    Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

    We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
    Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken