X

  Returpolitik

  Hvor lang returret har jeg?

  Vi ved godt, at det kan være svært at vurdere et produkt, uden du har stået med det i hænderne. Vi har 365 dages fuld returret på alle køb hos os, så længe varen er i sin oprindelige stand og ikke åbnet fra emballagen.

  Af hygiejnemæssige årsager, tager vi desværre ikke varer retur, hvor emballagen er brudt, da det er vores eneste sikkerhed for, at produktet ikke er brugt inden vi sender det ud til en anden kunde.

  Du kan sende din vare retur til os gennem vores retur portal her. Vi bytter desværre ikke til en anden vare. Når varen er hos os, går der typisk 1 uge før pengene står på din konto.

  Hvis min vare går i stykker?

  Vi beklager meget, hvis du har fået en defekt vare, eller din vare er gået i stykker efter kort tids brug.

  Vi går meget op i kvaliteten på vores produkter er i top, men engang imellem kan der være en produktionsfejl eller andre ting som gør, at smykket ikke har den kvalitet vi tilstræber.

  Vi lever af tilfredse kunder, og derfor er den gode kundeoplevelse altid i fokus. Af samme grund er vi også altid klar til at hjælpe dig, hvis du er uheldig at modtage noget som ikke er i orden.

  Hvis du står med en defekt vare så kontakt vores kundeservice på info@piercingfabrikken.dk så hjælper de dig videre.

  Har du fortrudt dit køb?

  Vi har fuld forståelse for at du engang imellem kan fortryde et køb, eller at varen helt enkelt bare ikke levede op til dine forventninger. Bare rolig, så længe varen er i den oprindelige stand og ikke er åbnet fra emballagen, acceptere vi returneringer op til 365 dage efter dit køb. De 365 dage har ingen indflydelse på dine lovmæssige rettigheder, hvor vi til fulde følger den Danske lovgivning på området.

  Reklamationsret

  Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven på omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fjel, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening eller ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl eller mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til vores kundeservice på info@piercingfabrikken.dk indenfor 14 dage efter købet. Varen kan efterfølgende returneres til ombytning eller efter aftale kreditering.


  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken