X

  Returpolitik

  Vi vil gerne have, at det er så nemt som muligt at returnere en vare, så hvis du har brug for mere info om, hvordan du returnerer en vare, eller hvordan processen foregår så læs med her:

  Indhold

  •      Hvor lang returret har jeg?
  •      Vil du bytte en vare?
  •      Hvis min vare går i stykker?
  •      Har du fortrudt dit køb?

  Hvor lang returret har jeg?

  Vi ved godt at det kan være svært at vurdere et produkt, uden du har stået med det i hænderne. Vi har 365 dages fuld returret på alle  køb hos os, så længe varen er i sin oprindelige stand og ikke åbnet fra emballagen.

  Af hygiejnemæssige årsager, tager vi desværre ikke vare retur hvor emballagen er brudt da det er vores eneste sikkerhed for at produktet ikke er brugt inden vi sender det ud til en anden kunde.

  Vil du bytte en vare?

  Ønsker du en anden størrelse eller farve, kan du returnere varen og bestille den igen i den ønskede størrelse og farve. Når varen er hos os, går der typisk 1 uge før pengene står på din konto.

  Du kan ombytte din vare igennem vores retur portal her

  Hvis min vare går i stykker?

  Vi beklager meget, hvis du har fået en defekt vare, eller din vare er gået i stykker efter kort tids brug.

  Vi går meget op i kvaliteten på vores produkter er i top, men engang imellem kan der være en produktionsfejl eller andre ting som gør, at smykket ikke har den kvalitet vi tilstræber.

  Vi lever af tilfredse kunder, og derfor er den gode kundeoplevelse altid i fokus. Af samme grund er vi også altid klar til at hjælpe dig, hvis du er uheldig og modtage noget som ikke er i orden.

  Hvis du står med en defekt vare så kontakt vores kundeservice på info@piercingfabrikken.dk så hjælper de dig videre.

  Har du fortrudt dit køb?

  Vi har fuld forståelse for at du engang imellem kan fortryde et køb, eller at varen helt enkelt bare ikke levede op til dine forventninger. Bare rolig, så længe varen er i den oprindelige stand og ikke er åbnet fra emballagen, acceptere vi returneringer op til 365 dage efter dit køb. De 365 dage har ingen indflydelse på dine lovmæssige rettigheder, hvor vi til fulde følger den Danske lovgivning på området.


  Acceptér

  Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her