X

  Piercing Udstyr

  30 stilarter fundet

  Piercingudstyr

  Hvis du leder efter kvalitets udstyr til piercing, så kan vi tilbyde et bredt udvalg online her. Vi er selv uddannet piercere og ved derfor hvad der skal bruges, og bruger selv udstyret i vores piercing studier rundt omkring i landet. 

  Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige piercing tænger i alle tænkelige designs, materialer og varianter. Vi har fx trekantede piercing tænger med og uden åbning og har også et stort udvalg med runde former. 

  Alle vores tænger er fremstillet i kirurgisk stål og har derfor en slidstærk overflade og lang levetid. Eneste undtagelse af vores engangstænger som typisk er fremstillet i PTFE, hvilket også er et glimrende materiale, som dog kun bør bruges en gang. 

  Vi har også et stort udvalg af piercingnåle som fx 

  • Almindelig sterile piercingnåle
  • Piercing nåle med gevind 
  • Piercing nåle med kateter 

  Modellerne har hver deres funktion og det variere meget hvad den enkelte piercer foretrækker at bruge. Alle vores piercing nåle er fremstillet i kirurgisk stål og er altid 100% sterile og klar til brug. 

  Vi har også et stort udvalg af andet piercing udstyr som fx Markeringspen, renseprodukter og gel. 

  Leder du efter Piercing Kit eller sterile piercing smykker kan vi også tilbyde et stort udvalg. Det kan være dyrt at købe sin egen autoklave, og derfor foretrækker mange af vores kunder, at købe deres smykker steriliseret fra os. Vi garantere selvfølgelig at smykkerne er 100% sterile, og har altid høj fokus på sikkerhed og kvalitet. 

  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken