X

  Creoler Øreringe

  63 stilarter fundet

  Filter by:

  Hvad er creoler?

  Creoler er en type ørering, der har en rund eller oval form og er typisk lavet af metaltråd, som er bøjet i en cirkel. Creoler kommer i mange forskellige størrelser og stilarter, fra små og enkle til store og dekorative. De kan også være prydet med perler, diamanter eller andre ædelstene for at give ekstra stil og glans til udseendet.

  Små eller store creolerøreringe – find det hele her

  Vi har et stort udvalg af små, mellem og store creolerøringe her på siden. Du finder flotte creolerøreringe i mange forskellige design og varianter. Se vores kæmpe udvalg lige her. Vi har blandt andet flotte creoler i guld og creoler i sølv, som kan fås i mange forskellige størrelser og med mange forskellige unikke detaljer. 

  Fælles for alle vores creolerøreringe er det, at de er produceret i kvalitetsmaterialer som kirurgisk stål og guldbelagt stål, som har en ekstremt lav frigivelse af nikkel. Du kan derfor trygt købe flotte og billige creolerøreringe hos Piercingfabrikken – vi garanterer, at de lever op til høje standarder for kvalitet og design.

  Alle vores creoler er rigtig fine til både hverdag og fest, og du kan finde creoler i både simple design eller med sten, perler og flotte former. Vi har de helt klassiske creoler, der er helt runde og glatte, og som er utroligt smukke i deres enkelthed. Du finder også ekstraordinære creolerøreringe, der er snoede, besat med sten og perler eller har et vedhæng. Denne type creoler er typisk mere iøjnefaldende og kan udgøre et statementsmykke, der spiller hovedrollen i dit outfit.

  Style dine creoler på mange måder

  Der er mange muligheder, når det kommer til at style dine creoler. Har du flere huller i ørene, ser det super fedt ud med flere creoler i forskellige størrelser og design. Det skaber et fyldigt og cool look, som gør sig godt både til hverdag og fest. Er du til et mere enkelt udtryk, kan en enkelt creol i hver øre se virkelig elegant og tidløst ud, eventuelt kombineret med en eller flere små ørestikker.

  Bland gerne materialer og stilarter for at skabe dit helt eget personlige udtryk. Der er ingen regler, og der er derfor rig mulighed for at style dine creolerøreringe, præcis som du ønsker. Med flere forskellige creoler i smykkesamlingen har du god mulighed for at skabe forskellige udtryk alt efter humør og outfit.

  Creoler er også meget velegnede til at style sammen med andre smykker såsom halskæder, piercingsmykker og armbånd for at skabe et personligt smykkelook. Her kan du også sagtens mikse forskellige materialer og stilarter og gøre dit udtryk til helt dit eget.

  Flotte og billige creolerøreringe hos Piercingfabrikken

  Hvis du leder efter smukke og originale smykker, er creoler et godt valg. Deres evige relevans gør dem til en uundværlig tilføjelse til enhver smykkesamling. Så hvorfor ikke overveje at få et par i dag?

  Du finder altid smykker til skarpe priser hos Piercingfabrikken. Vi producerer de fleste af vores creoler selv, og derfor har vi skåret fordyrende mellemled fra. Du får derfor billige creolerøreringe i lækkert design og høj kvalitet, når du handler hos os. Vi har også et stort udvalg af creoler, der lige nu er på tilbud. Her har du mulighed for at spare mange penge! Se flere flotte øreringe på tilbud i vores udsalgskategori.

  Når du køber creolerøreringe og andre produkter hos Piercingfabrikken, får du altid fri fragt ved køb over 299 kr., 1-2 dages levering og 100 dages returret. Har du spørgsmål til vores creoler, levering eller andet? Så kontakt os gerne med din forespørgsel. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken