X
  Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

  Sølv øreringe

  94 stilarter fundet

  Filter by:

  Sølvøreringe er et tidløst smykke, der kan tilføre et strejf af elegance til ethvert outfit. Der findes et væld af forskellige design og størrelser, så du kan finde lige præcis de sølvøreringe, der passer til dig. Uanset om du vælger klassiske sølvøreringe eller et mere råt og kantet design, vil de helt sikkert tilføje et lækkert touch til dit look.

  Hoops, kædeøreringe eller ørestikker i sølv

  Du finder altid et bredt og varieret udvalg af sølvøreringe hos Piercingfabrikken – alt fra små og store hoops og kædeøreringe til øreringe med sten og perler og ørestikker i sølv. Der er noget for enhver smag og enhver anledning.

  Vores udvalg af sølvøreringe strækker sig fra de enkle og tidløse af slagsen til de mere spraglede og ekstraordinære. Med et par små og fine sølvørestikker tilføjer du en underspillet elegance til din stil, mens et par store hoops med krystalkant eller vedhæng kan fungere som et statementsmykke, der spiller hovedrollen i dit outfit. Hvad enten du leder efter et par tidløse sølvøreringe til at bære på kontoret, eller du er på udkig efter øreringe i sølv, som kan sætte prikken over i’et på dit festoutfit, så er du altså havnet det helt rigtige sted.

  Fælles for vores øreringe i sølv er de gode materialer, der er anvendt. I stedet for sterlingsølv anvender vi nemlig kirurgisk stål eller titanium, som er materialer i særdeles høj kvalitet, der tilmed har en lang holdbarhed. Som en ekstra fordel er materialerne også allergivenlige og har et meget lavt indhold af nikkel, som mange ikke kan tåle. 

  Style dine sølvøreringe på mange måder

  Der er mange muligheder, når det kommer til styling af sølvøreringe. Grundlæggende er der ingen regler – du ved bedst, hvad der fungerer for dig, og hvad du godt kan lide. Hvis du har mod på det, kan det se super fedt ud at lege med kontraster i din stil. Det kan du fx gøre ved at iføre dig en blazer og et par matchende bukser og sætte et par store sølvøreringe med masser af wow-effekt til. Til en feminin sommerkjole kan et par chunky hoops i sølv være det, der fuldender dit outfit. 

  Mange foretrækker at have flere forskellige slags øreringe i sølv i deres smykkeskrin, så der er noget at vælge mellem alt efter anledning og ikke mindst humør. Vores skarpe priser giver god mulighed for at klikke flere sæt sølvøreringe hjem, så du ikke går ned på smykker lige foreløbig. 

  Har du flere huller i ørene, er det også oplagt at skabe et super personligt stacked look med flere forskellige øreringe – evt. i forskellige stilarter og materialer for at gøre det unikt og interessant.  

  Køb flotte øreringe i sølv lige her

  Mangler du nye sølvøreringe? Så har vi et kæmpe udvalg til utroligt skarpe priser hos Piercingfabrikken. Øreringe i sølv er også en oplagt gaveidé til en, du holder af. Hvad enten det er til en fødselsdagsgave, julegave eller en ‘bare fordi’-gave, så vil et par smukke sølvøreringe uden tvivl falde i god jord.

  Vi opdaterer hele tiden vores katalog med flotte nye øreringe indenfor de nyeste trends i smykkedesign. Se også vores store udvalg af øreringe på tilbud i vores udsalgskategori – her har du mulighed for at spare op til 50 % på nye øreringe. 

  Har du spørgsmål til vores øreringe i sølv, levering eller andet? Så er du altid velkommen til at kontakte os med din forespørgsel. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken