X
  Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

  Guld Øreringe

  128 stilarter fundet

  Filter by:

  Øreringe i guld

  Øreringe i guld er en tidløs og elegant tilføjelse til ethvert outfit. Der findes mange forskellige typer af guldøreringe fra enkle og subtile design til mere opsigtsvækkende statementøreringe. Der er derfor god mulighed for at skabe et personligt og unikt udtryk med øreringe i guld.

  Guldøreringe i høj kvalitet

  Leder du efter guldøreringe i høj kvalitet? Så er du kommet til det rette sted. Hvis man ønsker at købe øreringe i guld, er det vigtigt at vælge øreringe af god kvalitet, så de kan holde i mange år uden at blive grimme og slidte at se på. Vi producerer selv de fleste af vores smykker med høje krav til kvalitet og design.

  Hos os finder du ørestikker i guld, store guldøreringe og meget mere fremstillet af kvalitetsmaterialer såsom kirurgisk stål 316L, titanium, niobium osv. For at få den helt rigtige og holdbare guldfarve benytter vi PVD-belægning, som giver en super slidstærk overflade, der er meget mere robust end andre belægningstyper. Foruden salg af smykker driver vi også professionelle piercingstudier, så vi ved, hvilken risiko der er forbundet med ikke at anvende ordentlige materialer. Det er din sikkerhed for, at du trygt kan købe øreringe i guld hos Piercingfabrikken.

  Øreringe i guld er en smuk og tidløs accessory, der passer til enhver lejlighed og stil. De er en sikker investering og kan give et elegant touch til ethvert outfit. Så hvis du ønsker at købe øreringe i guld, kan du med fordel vælge kvalitet og tænke over, hvordan de passer til din stil. På den måde er der gode forudsætninger for, at du får et par guldøreringe, du har lyst til at bruge igen og igen og style på mange forskellige måder.

  Hoops, kædeøreringe eller ørestikker i guld? Find det hele her

  Øreringe i guld kan være mange ting. Der findes store guldøreringe, runde øreringe i guld, ørestikker i guld og meget mere. Der er derfor god mulighed for at finde præcis de guldøreringe, der passer til din smag.

  Runde øreringe i guld kan give et simpelt og elegant look til hverdag eller være det perfekte tilbehør til en aften ude. Har du flere huller i ørene, kan runde øreringe i guld i forskellige størrelser skabe et fedt look. Hvis der gerne må være knald på dine øresmykker, kan du sammensætte store guldøreringe med en eller flere ørestikker i guld og runde øreringe i guld for et spændende og unikt udtryk, der kan varieres på utallige måder. Vil du gerne bære flere forskellige øresmykker på én gang, men har du ikke flere huller i ørene? Så er ear cuffs en god genvej til at få mere volumen på smykkestilen.

  Guldøreringe er også meget velegnede til at kombinere med andre smykker såsom halskæder, armbånd eller ringe. Her kan man både matche med andre smykker i guld, men der er også mulighed for at mikse materialer og stilarter, som det passer dig. Der er ingen regler!

  Giv guldøreringe i gave

  Guldøreringe er en sikker vinder, når det kommer til gaver, da de passer til alle aldre og stilarter. Generelt er smykkegaver et klassisk og godt valg, som med garanti bringer glæde hos modtageren og vidner om en betænksom og gavmild gavegiver.

  Øreringe i guld kan være en personlig og tidløs gave til en kæreste, veninde eller familiemedlem til en speciel anledning som fødselsdag eller konfirmation – eller bare, fordi du har lyst til at forkæle vedkommende.

  Det er vigtigt at forkæle dem, man holder af, men husk også at forkæle dig selv! Du kan hos Piercingfabrikken forære dig selv et par øreringe i guld til overkommelige priser, som du kan få meget glæde af. Hvad end du har klaret en eksamen, fået nyt job eller bare har lyst til at gøre noget godt for dig selv, så er det en god anledning til at tilføje et par små eller store guldøreringe til samlingen.

  Stort udvalg af øreringe i guld hos Piercingfabrikken

  Mangler du et par nye øreringe i guldfarve? Så har vi et stort udvalg lige her hos Piercingfabrikken. Vi producerer de fleste øreringe selv og kan derfor tilbyde priser, som er meget favorable, fordi vi skærer mellemleddet ud. Du får desuden fri fragt ved køb over 299 kr., 1-2 dages levering og 100 dages returret, når du handler hos os.

  Vi opdaterer hele tiden vores udvalg med de nyeste trends indenfor smykkedesign og har guldøreringe i mange flotte former og størrelser. Se også vores store udvalg af øreringe i guld på tilbud – her har du mulighed for at spare mange penge. Find dem under vores udsalgskategori

  Har du spørgsmål til vores guldøreringe, levering eller andet? Så kontakt os gerne med din forespørgsel. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken