X

  Conch piercing Smykker

  Conch Piercing

  En Conch piercing er efterhånden blandt de mest populære ørepiercinger. Det er dog samtidig er en piercing, som vi spår en stor fremtid. Den er placeret i øreskålen, i området imellem øregangen og ørets yderside, og den laves oftest med en Ring eller en Lige Stav. Faktisk kan de også forsynes med piercingsmykker i mange andre designs, fx. en labret.

  En Conch piercing heler meget langsomt, og ofte vil du opleve mange perioder, hvor den er rigtig øm. Den sidder i bruskvæv, som har en dårlig blodforsyning. Derfor er den ikke gearet på samme måde som fx. piercinger i områder med stort eller større blodomløb. Dette resulterer desværre ofte i, at mange bliver trætte af piercingen inden den er helet færdig, og derfor tager den ud. Din conch piercing kan være kompliceret, men den er til gengæld også ventetiden værd. Husk derfor at forberede dig selv på, at give den god tid til helingen, inden du skifter til et nyt smykke. Tag især gerne din piercer med på råd, hvis du overvejer at fjerne den igen.

  Hvilket smykke passer til conch piercing?

  Når du skal vælge det piercingsmykke, som skal sidde i din Conch, er det vigtigt, at størrelsen er korrekt. Hvis du vælger en ring, måler du afstanden fra hullet og ud til ørets kant i en lige linje. Herefter tillægger du 0,5-1 mm. Hvis du ønsker andre smykker som fx. en labret eller en lige stav, skal du måle afstanden imellem de 2 huller, på forside og bagside, og derefter lægge ca. 0,5-1 mm til.

  Hvis du er i tvivl, kan du tjekke vores guide til opmåling af størrelser ud lige her. Ellers er du også altid velkommen til, at kontakte vores kundeservice.

   

  Acceptér

  Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her