X

    Conch piercing Smykker

    205 stilarter fundet

    CONCH-PIERCING

    Er efterhånden blandt de mest populære ørepiercinger. Den er placeret i øreskålen i området imellem øregangen og ørets yderside, og den laves oftest med en ring eller en lige stav. Faktisk kan den også forsynes med piercingsmykker i mange andre design, fx en labret eller hestesko.

    Gå på udkig i vores store udvalg og lad dig inspirere.

    HELING AF CONCH PIERCING

    Den heler meget langsomt, og ofte vil du opleve mange perioder, hvor den er rigtig øm. Den sidder i bruskvæv, som har en dårlig blodforsyning. Derfor er den ikke gearet på samme måde som fx piercinger i områder med stort eller større blodomløb. Dette resulterer desværre ofte i, at mange bliver trætte af piercingen, inden den er helet færdig, og derfor tager den ud. Denne piercing kan være kompliceret, men den er til gengæld også ventetiden værd. Husk derfor at forberede dig selv på at give den god tid til helingen og rens din nye piercing dagligt med saltvand Natriumklorid 0,9 %, indtil den er færdighelet, inden du skifter til et nyt smykke. Tag meget gerne din piercer med på råd, hvis du overvejer at fjerne den igen.

    Piercingens følsomme natur forudsætter også, at du bruger smykker, som er i gode kvalitetsmaterialer. Størstedelen af vores smykker er lavet i kirurgisk stål og titanium, som er de fleste pierceres yndlingsmaterialer, fordi det er holdbare og allergivenlige materialer med en meget lav frigivelse af nikkel, og som er godkendt til piercinger. Ved du, at du er allergisk over for nikkel, fraråder vi dog kirurgisk stål samt smykker med belægning. Leder du efter et eksklusivt smykke til din piercing, har vi også smykker i 14 karat guld.

    CONCH PIERCING RING, LABRET, STAV ELLER HESTESKO

    Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til smykker til din piercing. Du kan vælge alt fra en Conch ring til en labret, stav eller hestesko. Der er derfor god mulighed for at vælge det smykke, der passer til din smag, og som føles behageligt for dig at have på.

    Når du skal vælge det piercingsmykke, som skal sidde i din piercing, er det vigtigt, at størrelsen er korrekt. Hvis du vælger en ring, måler du afstanden fra hullet og ud til ørets kant i en lige linje. Herefter tillægger du 0,5-1 mm. Hvis du ønsker andre smykker som fx en labret eller en lige stav, skal du måle afstanden imellem de 2 huller, på forside og bagside, og derefter lægge ca. 0,5-1 mm til. På den måde har du gode forudsætninger for at finde den helt rette piercing, der passer til dit øre.

    Hvis du er i tvivl, kan du også tjekke vores guide til opmåling af størrelser ud lige her. Ellers er du også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor vi sidder klar til at rådgive dig baseret på indgående erfaring med piercinger.

    STORT UDVALG AF CONCH PIERCING SMYKKER HER

    Er du til en labret med en eller flere flotte sten, en Conch ring med fede detaljer eller måske en helt enkel stav? Du finder et stort udvalg af flotte piercingsmykker hos Piercingfabrikken, og vi tilføjer hele tiden nye varianter til vores udvalg, så du kan finde de mest trendy smykker til dine piercinger.

    Vi producerer selv en stor del af vores smykker, og derfor kan vi tilbyde markedets skarpeste priser på piercinger, uden du skal gå på kompromis med kvalitet eller design. Vi driver også piercingstudier, så vi kender vigtigheden af gode materialer og høj kvalitet.

    Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi ser frem til at hjælpe dig!

    Vi kan se at du besøker oss fra Norge
    Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

    Vi kan se att du besöker oss från Sverige
    Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

    We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
    Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken