X

  Smykker

  148 stilarter fundet

  Filter by:

  Smykker

  Leder du efter nogle nye smykker du kan pynte dig med, og elsker du høj kvalitet? så skulle du tage og kigge nærmere på vores store udvalg. lige meget om du søger efter Øreringe eller Halskæder, så har vi et udvalg til dig. Vi forsøger at producere mest muligt i allergivenlige materialer som fx Kirurgisk stål og Titanium, hvilket betyder at mange af vores materialer er velegnede til nikkel allergikere. Spørg gerne vores kundeservice om hjælp hvis du er i tvivl. 

  Vi startede med Piercingsmykker, og har taget det bedste med fra den verden 

  Piercingfabrikken startede, som navnet nok antyder, med at producere piercing smykker. Indenfor denne branche er der stor fokus på allergivenlige materialer og belægninger som virkelig kan holde. Det skyldes at piercingsmykker bliver udsat for et meget større pres end almindelige smykker, da de sidder inde i kroppen, og ofte i en piercing som er nylavet. Den viden vi har fra piercing branchen har vi taget med videre til smykkebranchen og derfor har vi stort fokus på at producere smykker med belægninger der holder, og kun i materialer som er sikre for dig. 

  Hvis du er mere nysgerrig på hvem vi er, så du altid velkommen til at række ud og få en snak om hvem vi er og hvad vi kan tilbyde. 

  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken