X
  Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

  Navlepiercing i Sølv

  187 stilarter fundet

  Filter by:

  Sølv Navlepiercinger

  Vores smykker i sølv er perfekte til enhver lejlighed, uanset om du skal pynte dig til en fest eller blot ønsker at tilføje et strejf af elegance til din hverdagsgarderobe. Vi tilbyder et bredt udvalg af smykker i forskellige former og design, der vil opfylde enhver smag. Vores sølv navle smykker er lavet af høj kvalitet og er lette at vedligeholde, så de altid vil se smukke ud. Fra minimalistiske stilfulde designs til mere detaljerede og unikke smykker, vores sølvsmykker kollektionen tilbyder noget for enhver smag. Vi har også et fint udvalg af piercingsmykker i sølv, der er designet til at give en subtil og sofistikeret gylden accent til din piercing. 

  Vores sølv navlepiercinger er primært fremstillet i kirurgisk stål, men vi fremstiller også i andre materialer som fx Niobium og Titanium. Hvis du ønsker at bruge smykket i en helende piercing, er det vigtigt du holder dig til rene materialer som fx Titanium. Generelt anbefales det dog ikke at skifte din navlepiercing før den er færdighelet. 

  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken