X

    Anti Helix Piercing

    204 stilarter fundet

    Anti Helix Piercing 

    Er den ørepiercing der placeres i folden som starter over tragus og slutter på toppen af øret. Det lille hulrum gør, at den stort set kan placeres i hele området, men det er de færreste, som kan have mere end 2 til 3 smykker siddende. Den kaldes også for en Forward Helix og blev første gang praktiseret i 1990'erne i vores del af verdenen. Den hører under brusk piercinger og er derfor karakteriseret ved at tage lang tid om at hele og oftere forbundet med komplikationer end mange andre piercinger. 

    Anti Helix Piercing Smykker 

    Du kan bruge mange forskellige smykkedesigns til denne piercing og det er meget forskelligt hvilke designs der er de mest populære. Når den skal laves, foretrækkes det at bruge et simpelt smykke som en labret eller en ring, men mange flere smykker er mulige når først den er færdighelet. 

    Af forskellige muligheder kan nævnes

    Labret smykke som du kan bruge hvis du ønsker et look med en lille sten eller kugle. Dette smykkedesign bruges ofte til disse piercinger og kan vælges i mange forskellige designs, farver og størrelser. Det har ofte en god pasform, hvor disken gemmer sig inde i hullet under ørets kant. Det er en god ide med et smykke med en lille disk som nemt kan gemmes i hullet, da en stor disk vil kunne irritere og måske endda ses når det bæres.

    Det er svært at skifte smykket selv da en labret skal føres ind bagfra, og derfor anbefaler vi at få en ven / veninde til at hjælpe, eller eventuelt gå til en professionel piercer. Det skal dog siges at mange kan skifte dem selv uden problemer og kan fx bruge en piercing tang som hjælp. 

    Piercing Ringe er en anden meget populær mulighed hvis du ønsker et simpelt look, og gerne vil have et smykke, der er behageligt at bærer.  Ligesom en labret så kan en piercing ring komme i mange forskellige designs, men de mest populære er clicker ringe, kugleringe, endeløse ringe og hestesko. En ring er oftest nem at sætte i, den vejer ikke så meget og så kan den fås i mange forskellige farver, materialer og designs. 

    Andre smykker som kan bruges er Piercing stave, Buede stave og nogle kan endda bruge en næseskrue, men det kræver dog den helt rette anatomi og er ikke noget vi anbefaler inden man har snakket med en professionel piercer først. 

    Hvordan laves en Forward Helix / Antihelix og hvornår må du skifte dit smykke? 

    Denne piercing kan være teknisk svær at lave, da vinklingen skal være helt korrekt, og det pågældende område er meget elastisk og derfor bevæger sig en del når man holder ved det. Man starter, som altid, med at rengøre og afspritte området og derefter sætter man en prik hvor man ønsker piercingen skal sidde. 

    Herefter pierces huden med en piercingnål i den korrekte vinkling, og det er vigtigt man sørger for ikke at ramme området bagved. Til dette formål kan fx bruges en receiving tube, korkprop eller lign. Nogle foretrækker også at lave den med en tang eller helt uden brug af hjælpemidler. 

    Når den er lavet vil du opleve symptomer som fx rødme, hævelse, smerte og sivende gullig væske fra piercingen de første par uger. Denne reaktion kaldes inflammation og er en helt normal reaktion fra kroppens side når et "fremmedlegeme" dukker op i kroppen. Kroppen vil i starten se smykket på samme måde som den fx ser en splint og derfor går immunforsvaret i gang og giver de pågældende symptomer. 

    Du skal rense området så længe du har symptomer med fx Saltvand 0,09%, eller lign godkendte produkter for at holde din nye piercing ren. 

    Efter 1 - 2 måneder kan piercingen virke færdighelet, men det er den sjældent så hurtigt efter. Det er derfor vigtigt, du venter minimum 4 - 6 måneder med at skifte smykke første gang, da det kan medføre en risiko for din piercing at skifte for hurtigt. Der er enkelte tilfælde hvor du må skifte smykket før tid, men det er kun hvis den fx hæver så meget, at der ikke er plads til smykket, eller hvis smykket du har i bliver ødelagt. Du skal dog altid konsultere en professionel piercer hvis det skal skiftes før tid, da det er meget vigtigt det sker under ordentlige sterile forhold. 







    Vi kan se at du besøker oss fra Norge
    Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

    Vi kan se att du besöker oss från Sverige
    Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

    We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
    Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken