X

  Helix Piercing

  280 stilarter fundet

  Helix Piercing

  En helix piercing er en af de mest almindelige piercinger, men samtidig stadig en piercing, som mærker stor fremgang. Helix er egentlig en betegnelse for en piercing, som sidder i brusken, på yderkanten af øret. Den kan laves med både ring, hestesko, labret mv. 

  Selvom den er ganske uskyldig, er det faktisk en piercing, som tit er årsag til mange problemer. Især hvis den skydes i med en ørepistol, eller ikke passes ordentligt. Bruskvæv er nemlig notorisk kendt for, at hele langsomt. Det skyldes hovedsagligt det ringe blodomløb, der er i området. Jo mindre blod der er i huden, des mindre har kroppen at arbejde med, når den skal hele en piercing op. Det er derfor ekstremt vigtigt at du sørger for, at sikre dig, at smykket ikke placeres igennem en blodåre. Det vil medføre endnu ringere blodforsyning, end der er i forvejen. Hvis blodforsyningen svigter, kan immunforsvaret heller ikke fungere ordentligt. Dermed er du også i risiko gruppen for infektioner. 

  Helix Piercing Smykker

  Som tidligere beskrevet, kan stort set alle piercing smykker bruges, men mange fortrækker dog Ringe eller labret stave. Det er vigtigt, at du først skifter smykket, når din helix er færdig helet. Det kan nemlig skade din nye piercing, hvis du skifter for hurtigt. 

  Når du skal finde din størrelse, gøres det ved, at måle afstand fra ørets kant og ind til det sted, hvor piercingen er lavet. Hertil lægger du ca. 0,5 mm., så der er lidt plads til hævelse i forbindelse med smykkeskiftet. Det typiske mål for en ring eller labret, er 8 mm. i diameter/længde, men kan godt være både større og mindre. 

  Anti helix eller flere Helix piercinger i samme øre

  Mange har fået øjnene op for muligheden for, at have flere piercinger i samme øre. Her er, især anti helix, blevet meget populær. Hvis du vil give dig i kast med at gøre din helix piercing mere speciel, kan vi på det kraftigste anbefale dig denne Labret med sten med indvendigt gevind - den passer perfekt til dette formål. Muligheden for at kombinere størrelsen på stenene, fra 2,0 mm. til 3,0 mm., giver et rigtig flot og eftertragtet udtryk til piercingen.

   

  Du skal dog huske på, at give din helix piercing ro til at hele helt færdig, inden du skifter til andre smykker. Huden er som oftest lang tid om at hele, efter piercingen er lavet. Derfor er korrekt pleje og et godt smykkevalg til piercingen, helt essentielt.

  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken