X

    Tragus Piercing

    217 stilarter fundet

    Tragus piercing smykke

    Denne piercing er placeret i folden lige ved ørets indgang. Den er efterhånden en af de mest populære Piercinger i Danmark. Piercingens historiske oprindelse er ikke kortlagt, men dens popularitet er vokset enormt igennem de sidste 20 år.

    Hvordan laves en Tragus piercing?

    Den kan laves på flere forskellige måder, men den mest populære måde, er stadigvæk med en tang. Nogle laver den i fri hånd, og nogle bruger en receiving tube.

    Der er til stadighed diskussioner omkring den korrekte måde, men det største stridspunkt omkring piercingen, er faktisk valg af størrelsen på nålen. Der er nemlig, groft sagt, 2 grupper der strides om dette punkt; de der mener, at den skal laves med en nål af samme dimension som smykket, og de der mener, at den skal laves med en nål, der er større end smykket. Bruskvæv, som piercingen laves i, er en sjov størrelse som er meget uelastisk og ikke særlig god til at hele op. Dette resulterer ofte i irritationsbuler, hypertrofisk arvæv og lign., netop fordi huden ikke er særlig eftergivelig. Derfor er mange piercere tilhængere af, at bruge en nål som er større end smykket. Derved gives smykket mere plads til selve helingsprocessen. 

    Om man bruger den ene eller den anden metode, så er der stadigvæk procedurer, som ligger fast. Området hvor smykket skal sidde, afsprittes og herefter sættes en prik som punkt for placering. Så føres nålen igennem huden og smykket indsættes herefter, i stedet for nålen. Det er meget vigtigt, at din piercer lægger pres på området umiddelbart efter at piercingen er lavet. På den måde minimeres risikoen for irritationsbuler i helingsforløbet.

    Man vil ofte vælge et smykke som giver plads til ophelingen. Denne piercing kan nemlig medføre en del hævelse, og derfor er det vigtigt med et smykke der har en korrekt dimension. 

    Helingsprocessen kan variere fra person til person og afhænger af flere faktorer, såsom alder, helbredstilstand og den måde, som piercingen er blevet udført på. Generelt tager det dog mellem 4 og 12 måneder før den er fuldt helet.

    Smykker til Tragus Piercing

    Før du bestemmer dig for, hvilket piercingsmykke du vil købe til din piercing, er det super vigtigt, at du er opmærksom på din piercings heling. Den heler ofte meget langsomt, tit kan det tage 6-9 mdr. og derfor skal du være 100% sikker på, at den er færdighelet, før du skifter smykket. Skift aldrig smykker i perioder hvor din piercing er rød, øm, hævet eller lækker væske. 

    De mest populære smykker til denne piercing er Labret smykker, Piercing ringe, men man kan også bruge andre mere specielle designs som fx en Næseskrue. 

    Vi kan se at du besøker oss fra Norge
    Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

    Vi kan se att du besöker oss från Sverige
    Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

    We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
    Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken