X

  Tragus Piercing

  Filter by:

  Tragus piercing smykke

  En Tragus piercing er placeret i folden lige ved ørets indgang. Den er efterhånden en af de mest populære Piercinger i Danmark. Piercingens historiske oprindelse er ikke kortlagt, men dens popularitet er vokset enormt igennem de sidste 20 år.

  Hvordan laves en Tragus piercing?

  En tragus piercing kan laves på flere forskellige måder, men den mest populære måde, er stadigvæk med en tang. Nogle laver den i frihånd, og nogle bruger en receiving tube.

   

  Der er til stadighed diskussioner omkring den korrekte måde, men det største stridspunkt omkring piercingen, er faktisk valg af størrelsen på nålen. Der er nemlig, groft sagt, 2 grupper der strides om dette punkt; de der mener, at den skal laves med en nål af samme dimension som smykket, og de der mener, at den skal laves med en nål, der er større end smykket. Bruskvæv, som en tragus piercing laves i, er en sjov størrelse som er meget uelastisk og ikke særlig god til at hele op. Dette resulterer ofte i irritationsbuler, hypertrofisk arvæv og lign., netop fordi huden ikke er særlig eftergivelig. Derfor er mange piercere tilhængere af, at bruge en nål som er større end smykket. Derved gives smykket mere plads til selve helingsprocessen. 

  Om man bruger den ene eller den anden metode, så er der stadigvæk procedurer, som ligger fast. Området hvor smykket skal sidde, afsprittes og herefter sættes en prik som punkt for placering. Så føres nålen igennem huden og smykket indsættes herefter, i stedet for nålen. Det er meget vigtigt, at din piercer lægger pres på området umiddelbart efter at piercingen er lavet. På den måde minimeres risikoen for irritationsbuler i helingsforløbet.

   

  Man vil ofte vælge et smykke som giver plads til ophelingen. Denne piercing kan nemlig medføre hævelse og lign., som ikke er forenligt med et lille smykke. 

   

  Tragus piercing smykker

  Før du bestemmer dig for, hvilket piercingsmykke du vil købe til din piercing, er det super vigtigt, at du er opmærksom på din piercings heling. Den heler ofte meget langsomt, tit kan det tage 6-9 mdr. og derfor skal du være 100% sikker på, at den er færdighelet, før du skifter smykket. Skift aldrig smykker i perioder hvor din piercing er rød, øm, hævet eller lækker væske. 

  Du kan faktisk bruge mange forskellige smykker fx. ringe og Labret stave, men andre smykker som Lige stav eller Buet stav, kan også bruges. Hvad enten du vælger det ene eller det andet, er størrelsen oftest imellem 6 og 8 mm. i længde/diameter, alt efter hvor meget smykket skal kunne ses. Oftest vil det smykke, som din piercer sætter i, være lidt længere, da der skal være plads til hævelse. Et andet smykke som du også kan kigge efter er en næseskrue, som egentlig er udviklet som smykke til en Næsepiercing. Men det kan også bruges, og har for det meste en rigtig god pasform til netop denne piercing. 

  Guldbelagt tragus piercing/tragus piercing med sten

  Der findes mange forskellige designs til denne piercing. Det kan være en guldbelagt, en sort, eller måske et smykke med sten. Det er meget vigtigt, at du undgår, at bruge guldbelagte eller andre belagte produkter, så længe din piercing heler. Det kan resultere i infektion og nikkel allergi, hvis belægningen slides af. Et tragus smykke udsættes for stor belastning, hvis det sidder i en helende piercing, en belastning som kommer fra fx. sårvæske. Hvis smykket der bruges, er belagt, vil belægningen som oftest skalle af. Brug derfor kun produkter af ren stål eller titanium så længe din piercing stadig heler. 

  Acceptér

  Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her