X

  Næsepiercing

  Næsepiercing smykke

  En Næsepiercing er en af verdens ældste piercinger, den kan faktisk dateres helt tilbage til de gamle indianer stammer. I vores del af verden, vandt den for alvor indpas sidst i 80'erne. En Næsepiercing kan både være den traditionelle piercing i næsefløjen, men også septum piercing, earl piercing osv.

  En piercing i næsefløjen virker harmløs, men kan faktisk tage lang lidt om at hele. Dette skyldes, at den er placeret i bruskvæv, som er kendt for langsommelig heling og mange infektioner. Det skyldes især, at brusk ikke har en blodforsyning i sig selv, men ernærer sig fra blodet i huden, som løber ovenpå brusken. Jo større blodgennemstrømning der er, i det område hvor piercingen laves, des hurtigere heler den. Af samme grund, heler piercinger som tungepiercing og læbepiercing væsentligt hurtigere, end næsepiercingen gør.

  Husk derfor:

  - at få lavet din næsepiercing proffessionelt hos en dygtig piercer, og undgå for alt i verden, at få den skudt i med en ørepistol.

  Hvordan laves en næsepiercing?

  En korrekt næsepiercing udføres bedst af en proffesionel piercer. Piercingen udføres korrekt ved, at pierceren i samråd med kunden, bestemmer hvor næsesmykket skal placeres. Derefter desinficeres området på næsen, og en prik sættes, for at indikere den endelige placering. Til en næsepiercing, bruges en 16 G nål til udførelse, dernæst isættes det pågældende næsesmykke. Om der vælges en næsering, næsestav eller næseskrue, er op til kunden selv. Efter at næsesmykket er isat, masserer pierceren området omkring smykket med stearile vatpinde, for at få brusken ned på plads - på den måde forsøges der, at undgå irrirtationsbuler og et for stort ar omkring piercingsmykket. 

  Næsepiercing smykker

  Din næsepiercing kan pyntes med mange forskellige typer af smykke designs, fx. næseskrue, næsestift, ring eller endda labret. Til en septum piercing vil mange vælge at bruge en hestesko eller en kuglering, men andre typer af smykker, kan også sagtens anvendes. Fx. kan du vælge at anvende endeløs ring, segment ring, buet stav eller lige stav.

  Du kan godt vælge at stretche en næsepiercing, men du skal huske at gå meget forsigtigt frem, da næsens bruskvæv er meget sart. Hvis du stretcher for hurtigt, kan du risikere, at der dannes arvæv omkring piercingen.

  Du skal som oftest anvende en næseskrue der er 0,8 eller 1,0 mm i trådtykkelse - længden på smykket er standard længde. Du kan også bruge en næsestift, men vær opmærksom på, at dette smykke kun egner sig til en færdighelet piercing.

   

  Mulige problemer med en næsepiercing

  En næsepiercing kan godt være lang tid om at hele og det er vigtigt, at du lader start smykket sidde i, indtil piercingen er færdig med at hele. Et for hurtigt skift kan ofte resultere i øget irritation og deraf ardannelse. Vi anbefaler, at der nvendes materialer som fx. titanium, kirurgisk stål eller PTFE, så længe at din piercing stadig heler. Når din piercing er færdig helet kan du vruge stort set alle materialer, men pas på med titaniums- og guldbelagte produkter, hvis du lider af nikkelallergi.

   

  Er du i tvivl om noget vedrørende din næsepiercing, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for yderligere information.

  Acceptér

  Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her