X
  Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

  Guldringe til kvinder

  34 stilarter fundet

  Filter by:

  Guldringe er noget af det mest klassiske, når det kommer til smykker og accessories. En guldring kan være fyldt med symbolik eller markere et særligt bånd til en anden person, men den kan også blot være et item, der udtrykker din stil og personlighed. Uanset hvad giver ringe i guld et elegant og stilfuldt touch til ethvert outfit.  

  Ringe i guld i mange fede design

  Du finder ringe i guld i mange forskellige fede og originale design her på siden, og vi har alt fra det helt enkle og feminine til mere rå og chunky guldringe, som kan fungere som statementsmykker. Er du til klassiske prinsesseringe i guld med en eller flere indfattede sten, signetringe med forskellige former eller måske en mom ring, der hylder seje mødre? Du finder det hele og meget mere hos Piercingfabrikken.

  Du kan mikse og matche vores guldringe og øvrige ringe til kvinder på kryds og tværs, så du får dit helt eget look, der er super personligt. Vores skarpe priser gør, at du måske endda kan klikke flere ringe hjem til smykkesamlingen og opgradere dit outfit med en eller flere smukke guldringe, som du kan bruge igen og igen og style på mange forskellige måder. 

  Vores guldringe er lavet i kirurgisk stål, som blandt andet bruges til piercinger, fordi det nærmest ikke frigiver nikkel og derfor ikke kan bidrage til, at du udvikler nikkelallergi. Koncentrationen af nikkel er lavere i kirurgisk stål end i fx sølv, og det er derfor vores foretrukne materiale til smykker. Selvom vores fingerringe i guld ikke er lavet af ægte guld, har de stadig en imponerende glans og er mere overkommelige i pris end ægte guldringe. Og så er holdbarheden i særklasse.

  Lad en guldring symbolisere noget særligt

  Guldringe er alsidige og kan bæres til forskellige anledninger lige fra hverdagsbrug til mere formelle begivenheder. Mange bærer deres fingerringe i guld hver dag, og de kan på den måde blive en uundværlig del af din stil og personlige udtryk. Du kender måske følelsen af at være kommet afsted uden dine ringe på – det kan for nogle føles helt underligt og bart, fordi de bare altid sidder der og pynter. 

  Mange bruger guldringe som et symbol på nogen eller noget og måske som en markering af en alliance med en særlig person. Det kan være i form af en forlovelsesring eller vielsesring i guld. Er I på udkig efter matchende ringe? Så tag også et kig på vores guldringe til mænd. Her kan I finde ringe, der matcher guldringe til kvinder.

  Fingerringe i guld er også en populær gaveidé til både mænd og kvinder på grund af deres tidløse og elegante udseende og ikke mindst den omtanke, der ligger bag. Skal du til en konfirmation, studenterfest eller måske en rund fødselsdag? Så er det værd at tage et kig i vores store udvalg.

  Stort udvalg af guldringe hos Piercingfabrikken 

  Vi elsker ringe i guld – de går aldrig af mode, og så er de bare en super smuk accessory, som kan anvendes igen og igen på nye, spændende måder. Vi sørger for at holde vores udvalg opdateret med de nyeste trends og tendenser, så du altid kan finde en guldring, der passer til netop dig. Du får tilmed fri fragt ved køb over 299 kr., 1-2 dages levering og 100 dages returret, når du handler hos Piercingfabrikken.

  Har du spørgsmål til vores guldringe, materialer eller andet? Så er du altid velkommen til at kontakte os med din forespørgsel. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken

  x