X

  Ringe til Kvinder

  50 stilarter fundet

  Filter by:

  Ringe til kvinder er for mange en uundværlig accessory, de bærer hver dag. Mange føler sig nærmest nøgne, hvis de kommer afsted uden fingerringe på. En fingerring kan bære en symbolsk betydning eller blot være et fashion statement, der sætter prikken over i’et på dit look.

  Flotte ringe til kvinder 

  Leder du efter en ny fingerring? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Piercingfabrikken har vi et stort og bredt udvalg af flotte ringe i mange forskellige former, størrelser og farver. Vi har blandt andet: 

  • Guldringe 

  • Sølvringe

  • Prinsesseringe 

  • Mom rings.

  Vi har også mange andre super populære design – og så er der prisgaranti på alle produkter. Gå på opdagelse i vores sortiment og lad dig inspirere.

  På Piercingfabrikken kan du altid være sikker på at finde fingerringe af høj kvalitet og i lækkert design. Vi står selv for produktionen af størstedelen af vores produkter, og derfor kan vi tilbyde dig konkurrencedygtige priser uden ekstra omkostninger.

  Ringe til kvinder i fede design og gode materialer

  Vi følger hele tiden med i de nyeste trends og har en finger på pulsen i forhold til smykkemoden. Vi tilføjer løbende nye styles til vores udvalg, så du altid har en masse at vælge imellem.

  Vi har blandt andet de meget populære Mom rings, som er en hyldest til alle mødre og alt, de gør hver dag. Afhængig af hvilken vej ringen vender, står der MOM eller WOW – og det understreger meget godt budskabet: At mødre er ret så imponerende. Vores flotte ringe til mødre er en favorit som gave til mors dag, fødselsdag eller julegave for at fortælle din mor, at hun er noget helt særligt. Er du selv mor, kan du også forkæle dig selv med en Mom ring, der minder dig selv og omverdenen om, hvor sej du er.

  Du finder samme ringdesign med teksten SIS, som er et oplagt bud på en gave til din søster eller bare en nær veninde, der føles som familie.

  Alle vores ringe til kvinder er produceret i kirurgisk stål med forskellige farvede belægninger, som foruden sine enormt holdbare kvaliteter også er et super flot materiale, der tilmed er allergivenligt. Med en lav koncentration af nikkel er kirurgisk stål et godt materialevalg til ringe til kvinder. Du kan derfor trygt købe flotte og billige ringe hos Piercingfabrikken.

  En fingerring med symbolik

  Nogle fingerringe har en symbolsk betydning såsom en markering af et ægteskab eller forlovelse. En ring med en ekstra betydning kan også være en Mom ring, der understreger, at du er Mor med stort M.

  Er I på udkig efter vielsesringe eller forlovelsesringe? Så er der god mulighed for at finde et godt bud her på siden. Se også vores ringe til mænd og find et sæt ringe, der kan markere jeres helt særlige bånd. Skal ringene være ekstra personlige, kan I med fordel få indgraveret en speciel dato, hinandens initialer eller måske et citat, der betyder noget særligt for jer.

  Ikke alle ringe til kvinder behøver at rumme en helt særlig symbolik. Nogle gange er formålet simpelthen bare, at de skal være super cool eller smukke at se på. Vi har fingerringe i mange forskellige stilarter fra de super klassiske og feminine med en eller flere sten til de rå udgaver med en chunky profil og børstet overflade. Er du til en fyldig smykkestil, kan du sætte flere flotte ringe sammen for at skabe et såkaldt stacked look. Her er der ingen grænser for, hvordan du kan sammensætte dem på kryds og tværs i forskellige farver, former og stilarter. Jo mere personligt, jo bedre!

  Køb billige ringe til kvinder hos Piercingfabrikken

  Mangler du en lækker fingerring til dig selv eller en, du holder af? Så er du kommet til det rette sted. Vores smykker er kendetegnet ved deres unikke design og særdeles skarpe priser. Du kan derfor opgradere din smykkesamling, uden det skal koste dig en formue. Har du forelsket dig i flere ringe til kvinder i vores udvalg? Intet problem! Vores priser er så fordelagtige, at de fleste godt kan få råd til at klikke flere ringe hjem. Du kan også gå på udkig i vores udsalgskategori, hvor du kan få endnu mere for dine penge. 

  Vi har gjort det fordelagtigt for dig at købe smykker hos Piercingfabrikken. Når du køber en fingerring eller andre produkter hos Piercingfabrikken, får du altid fri fragt ved køb over 299 kr., hurtig levering på kun 1-2 dage og 100 dages fri returret. Har du spørgsmål til vores ringe til kvinder, levering eller andet? Så kontakt os meget gerne med din forespørgsel. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken