X
    Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

    Christina Piercing

    76 stilarter fundet

    CHRISTINA-PIERCING

    En Christina-piercing er en intimpiercing til kvinder, der er placeret, hvor de ydre kønslæber mødes op mod venusbjerget. Af samme grund kaldes den også for en venus-piercing. Det er en relativt ny form for piercing, som er blevet tiltagende populær de senere år. 

    Se vores store udvalg af flotte Christina-piercingsmykker lige her.

    VÆLG SMYKKER TIL DIN CHRISTINA-PIERCING I HØJ KVALITET

    Det er vigtigt at vælge kvalitetsmaterialer til dine piercinger, og særligt intimpiercinger som en Christina-piercing kræver ordentlige smykker i egnede materialer, som ikke forårsager infektioner og lignende.

    Vores Christina-piercingsmykker er primært lavet i kirurgisk stål og titanium, som er materialer i høj kvalitet, der holder sig pæne i lang tid. Som en ekstra fordel er materialerne også allergivenlige, fordi de har et meget lavt indhold af nikkel, som mange ikke kan tåle. 

    Du kan derfor trygt købe flotte og billige Christina-piercingsmykker hos Piercingfabrikken – vi garanterer, at de lever op til høje standarder. Skal det være det eksklusive valg, har vi også smykker til Christina-intimpiercing i 14 karat guld med smukke sten i forskellige former og størrelser.

    Det anbefales at bære en buet stav i din Christina-piercing med en trådtykkelse omkring 1,6 mm. Det er typisk også denne type piercingsmykke, man vil bære i sin navlepiercing. 

    STORT UDVALG AF CHRISTINA-PIERCINGSMYKKER HOS PIERCINGFABRIKKEN

    Du finder et stort udvalg af smykker til Christina-intimpiercing her på siden, og vi er altid opdateret på nye trends og tendenser. Vi har alt fra de helt klassiske smykker i sølv eller guld med en kugle i hver ende til mere ekstravagante udgaver i forskellige former med farvede sten, vedhæng osv. Fælles for alle vores produkter er, at de forener lækkert design og god kvalitet med markedets skarpeste priser.

    Forkæl dig selv eller kæresten med et flot smykke til Christina-piercingen.

    Vi kan se at du besøker oss fra Norge
    Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

    Vi kan se att du besöker oss från Sverige
    Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

    We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
    Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken