X

  Daith Piercing

  185 stilarter fundet

  Filter by:

  Daith Piercing

  Kaldes også for en migræne piercing, og er en af de mest populære ørepiercing varianter i den vestlige del af verdenen. Det er samtidig en piercing i øret som siges at have en lindrende effekt på hovedpine og andre smerter.

  På grund af effekten har daith piercingen også åbnet op for mange mennesker som normalt ikke får piercinger, alene grundet den virkning denne piercing siges at have.

  Virker en Migræne Piercing?

  Selvom der oftest er tale om anekdotisk evidens, så er der faktisk en sandsynlighed for denne piercing virker på migræne.

  Øret har mange forskellige punkter som akupunktører har manipuleret, ved hjælp af blandt andet nåle, i mange år. Området hvor en migræne piercing placeres, er lokaliseret omkring vagus nerven, den længste af de 10 nerveender.

  En migræne piercing vil i realiteten ligge et konstant pres på vagus nerven, og derfor er der en teoretisk mulighed for denne piercing virker. Stimulation af vagus nerven har også vist sig at kunne lindre symptomer fra epilepsi og depression hvis den stimuleres, hvilket du kan læse mere om her

  Indtil videre er der ikke lavet nogle brede kliniske forsøg hvor specialister har undersøgt effekten af en daith piercingen, men der er studier som konkludere at akupunktur kan have en lindrede effekt på mange sygdomme som fx migræne, og det kan derfor godt tænkes at påvirkningen fra smykket kan give samme effekt på migræne.

  Det er derfor svært at sige om en daith piercing er en effektiv behandling af migræne, eller om virkningen er ren placebo effekt.

  Daith Piercing Smykker

  Der findes mange forskellige smykker du kan bruge i denne piercing, men det er selvfølgelig vigtigt smykket har det rette materiale og sidder korrekt placeret.

  Det er først og fremmest vigtigt smykket er i et allergivenligt materiale som ikke irritere huden når piercingen skal laves. I det følgende kommer en lille guide til de forskellige materialer du kan bruge.

  Titanium Daith Piercing Smykker

  Er perfekt til dig, som er bekymret for nikkel allergi.

  Det kan anodiseres (farves)i en flot farve uden det påvirker sikkerheden.

  Det er vigtigt du vælger smykker der er implantat godkendt (Ti6Al4V ELI). Fx ASTM F-136, ASTM F-1295, ISO 5832-3 eller ASTM F-67. Titanium er en garanti for et smykke i høj kvalitet til din nye piercing.

  Daith Piercinger i Ægte Guld

  Ægte guld er også et godt materiale til din daith piercing, så længe det er et smykke som overholder nogle retningslinjer. 24 karat er den reneste form, men da ægte guld er blødt vil det ikke kunne bruges uden der er blandet materialer i for at styrke det.

  Daith Piercing i Kirurgisk stål

  Kirurgisk stål kan godt bruges i en ny daith piercing, men din piercer vil ofte foretrække andre materialer som fx Titanium som er 100% fri for nikkel. Der findes mange forskellige varianter af dette materiale og kun enkelte er godkendt. Du kan læse mere om det her

  Det er også vigtigt at din migræne piercing har et smykke som passer til dit øre, og der findes mange der kan bruges til daith piercingen.

  Daith Ringe

  Er et rigtig godt, da smykket har en god pasform. En ring kan laves i mange forskellige varianter som fx kuglering, clicker ring og hestesko.

  Daith Stave

  En Daith stav er nok den mest anvendte model, og det skyldes især at den er nem at lave daith piercingen. Da Daith piercingen sidder i et området inde i øret, kan det være svært at lave en daith piercing med en ring.

  Hvornår må man skifte en Migræne Piercing?

  Daith piercingen laves i brusk væv, og derfor lang tid om at hele såret. Der kan være forskellige tegn på den er færdighelet som fx

  • Den gør ikke ondt længere

  • Der kommer ikke sårvæske eller anden væske fra din daith piercing.

  • Dit øre er ikke rødt og hævet mere

  Typisk skal der gå minimum 6 måneder fra din daith piercing er lavet.

  Hvordan skal du rense din Daith piercing?

  Daith piercinger er notorisk kendt for langsom heling, og din migræne piercing skal derfor renses grundigt mange gange dagligt med isotonisk saltvand.

  Vask dine hænder når du røre ved piercingen, mens den heler og derfor teknisk set er et åbent sår

  Spray din daith piercing med saltvand morgen og aften

  Hold dit smykke rent for snavs

  Hvis du overholder disse regler er chancen for infektion i din daith piercing lille, men effekten er bedst hvis du samtidig har en stav i korrekt længde og generelt holder din krop sund.

  Faq

  Gør en daith piercing ondt?

  Ja den kan godt være ret smertefuld, men den er hurtigt lavet og derfor er smerten kort.

  Kan du bruge earpods osv med en daith piercing?

  Ja det kan du godt, men det er vigtigt du venter indtil den er færdighelet da der kan sidde bakterier på dem.

  Hvilket øre skal en migræne piercing sidde i?

  Der er ingen regler for det, men noget tyder på at der er størst effekt hvis man sætter den i samme side som migrænen, eller hvor der er et tricker punkt.

  Hvis du har flere spørgsmålk er du velkommen til at kontakte os

  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken