X

  Daith Piercing

  Filter by:

  DAITH PIERCING

  En Migræne piercing er en ørepiercing, som er blevet mere og mere populær i de senere år. Piercingen går gennem det lille område af øret, som ligger mellem øregangen og roden af ​​øret. Det er en enormt dekorativ piercing, hvori du kan bruge mange forskellige øresmykker.

  Hvilke Daith smykker kan man bruge?

  Du kan bruge mange forskellige smykker alt efter smag og humør, men de mest almindelige er:

  • Buede stave 

  • Ringe

  • Hestesko.

  Mange er dog også begyndt at bruge vores septumsmykker til deres Daith , som også passer perfekt i denne piercing – især hvis du ønsker et smykke, som giver noget fylde og virkelig ser ud af noget.

  Den typiske størrelse er 1,2 mm i trådtykkelse og 8-12 mm i diameter ved ringe eller 6-12 mm ved stave, alt efter hvor synlig du ønsker, den skal være. Du kan finde det præcise mål ved at måle afstanden mellem indgangs- og udgangshullet og lægge 1-2 mm til.

  Vores smykker fremstilles i forskellige materialer, heriblandt titanium og kirurgisk stål, som er mange professionelle pierceres foretrukne valg til piercinger. Det skyldes, at det er enormt robuste og holdbare materialer, som tilmed frigiver meget små mængder nikkel og dermed er det allergivenlige valg. 

  Er du på udkig efter et eksklusivt smykke til dig selv eller en, du holder af? Så er en Daith ring i 14 karat guld et godt og meget elegant valg.

  Migræne Piercing?

  Piercingen er en af de mest populære piercinger, og det skyldes især, at den af mange bliver beskrevet som en effektiv behandling for migræne og hovedpine. Hvordan hænger det lige sammen, tænker du måske? Der er ikke nogen videnskabelige beviser på, at piercingen kan lindre disse lidelser, men alligevel oplever mange positive effekter af den. Det skyldes efter sigende, at piercingen stimulerer et akupunkturpunkt i øret, som er forbundet med smertelindring.

  Selvom virkningen aldrig er blevet dokumenteret, så ser vi i vores piercingstudier ret store resultater, når kunderne får denne piercing. Teorien bag dens virkning er blandt andet, at kroppens egne morfindepoter er lokaliseret i området, og at den sidder i et punkt, som har været brugt indenfor akupunkturens verden i mange år.

  Uanset om du oplever smertelindring med en Daith-piercing eller ej, så får du en dekorativ og flot piercing, som kan prydes med mange forskellige typer af øresmykker. Daith-piercingen er en unik måde at udtrykke dig selv og tilføje et personligt præg til dit look, og der er mange forskellige smykker at vælge imellem.

  Du kan altid finde de rigtige Daith Smykke hos os 

  Du finder altid smykker til markedets skarpeste priser hos Piercingfabrikken. Vi producerer de fleste af vores smykker til Daith-piercing selv, og derfor kan du finde smykker til fabrikspriser her på siden. Du får altid billige smykker i lækkert design og høj kvalitet, når du handler hos os.

  Du trygt købe flotte og billige smykker til Daith-piercing fra Piercingfabrikken – vi garanterer, at de lever op til høje standarder for kvalitet og design. Vi driver foruden webshoppen også professionelle piercingstudier, så vi ved, hvilken risiko der er forbundet med ikke at anvende ordentlige materialer. 


  Når du køber et Daith-piercingsmykke og andre produkter hos Piercingfabrikken, får du altid fri fragt ved køb over 299 kr., 1-2 dages levering og 100 dages returret. Har du spørgsmål til vores smykker, levering eller andet? Så kontakt os gerne med din forespørgsel. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.