X
  Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

  Navlesmykker med Hjerter

  14 stilarter fundet

  Filter by:

  Navlepiercing med Hjerter

  Her på piercingfabrikken vil du finde vores smukke navlepiercinger med hjerter. Disse smykker er perfekte til at fremhæve din navlepiercing og give dig et elegant og feminint look. Vores navlesmykker med hjerter er lavet af høj kvalitet 316L rustfrit stål, som er en af de mest holdbare og langtidsholdbare materialer til smykker. Hver navlesmykke har en smuk hjerteformet vedhæng i midten, som er prydet med smukke sten eller krystaller. Vi har et bredt udvalg af navlesmykker med hjerter, der passer til enhver smag og stil. Så uanset om du foretrækker enkle og klassiske smykker eller mere unikke og iøjnefaldende designs, vil du finde noget, der passer dig her. Køb et smukt navlesmykke med hjerte i dag og tilføj noget glamourøst og elegant til dit look!

  Husk du kun bør bruge smykker med vedhæng hvis din piercing er færdig helet. Spørg altid din piercer til råd inden du skifter dit smykke første gang efter den er lavet. 

  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken