X
  Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

  Vertical Labret Piercing

  32 stilarter fundet

  Vertical Labret Piercing

  En vertical lip piercing, er en super populær variant, af den mere almindelige læbepiercing. En piercing, som især er blevet populær indenfor de sidste par år. Den er placeret igennem det røde stykke af læben på toppen og går ud igennem området, lige efter punktet hvor det røde stykke stopper. Denne piercing kræver stor præcision, da den mindste fejl kan ses. Sørg derfor for, kun at få foretaget denne piercing hos en erfaren piercer.

   

  Vertical lip smykker   

  Ofte anvendes en buet stav, også kaldet en curved barbell, til denne piercing. Den laves med et smykke som er minimum 10 mm, langt, for at kunne imødekomme en eventuel hævelse. Efter ca. 2 uger, kan der skiftes til standard størrelsen som er 8 mm.

  Selvom standard størrelsen er 1,2 mm. tyk og 8 mm. lang, kan der være nogle, som skal bruge en stav der kun er 6 mm. lang. Spørg eventuelt din piercer til råds, eller mål selv afstanden, mellem indgangs og udgangshul.

  Du kan søge mere info om opmåling af smykker til piercing under punktet "Få hjælp til at finde den rette størrelse".  

  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken