X
  Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

  Stretch Plejeprodukter

  6 stilarter fundet

  Aftercare til stretch

   

  Indenfor kategorien aftercare til stretch, findes der en del muligheder. Vi kan fx. tilbyde produktet smelly gelly, der er et produkt, som kan hjælpe dig med at fjerne lugtgener fra fx. dine stretch. Det er et lys petroleums baseret lotion der, ved anvendelse, kan fjerne lugtgener fra dine piercinger i op til 30 dage (afhængigt af din personlige hygiejne og din krops egen kemi). Smelly Gelly er en ganske lille beholder der indeholder 1-2 gram lotion. Denne mængde burde dog være nok til at holde i op til 6 måneder. Må kun anvendes til piercinger der er færdig helede.

  Du finder en anvisning til anvendelse af produktet her: 

  Således anvendes Smelly Gelly

  Emu Olie er et andet aftercare produkt, som du trygt kan anvende til din piercing. Emu Olien kommer fra Emu fuglen, der har sin oprindelse i Australien. Olien er anti bakteriel, smertestillende og trænger hurtigt ind i huden uden at fedte og tilstoppe porerne. Vi sælger Emu Olie her i en lille beholder der indeholder 6 ml.  

  Køb Emu Olien her og læs samtidig Elayne Angel's udtale sig om produktet. Elayne Angel er en af verden førende piercere og hun er været på banen siden 1980'erne. I sin tid, har hun lavet over 40.000 piercinger - så vi har altså med en dame at gøre, der ved hvad hun taler om. 

  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken