Aftercare til stretch

Aftercare til stretch
Trustpilot
 • Gel til Stretching og Piercingnåle
  Gel til Stretching og Piercingnåle

  Gel til Stretching og Piercingnåle er et super engangsprodukt som bruges til at smørre din taper eller nål med så den glider nemmere igennem hullet eller huden. Det er vandbaseret og fremkalder derfor ikke allergiske reaktioner. Bemærk!! Prisen er for 1 stk.

  5 DKK
 • Emu OlieEmu Olie
  Emu Olie

  Emu Olie er måske nok et af verdens bedste aftercare produkter til piercinger. Det er fx. anbefalet af en af de mest anerkendte piercere Elayne Angel.  

  59 DKK
 • Smelly Gelly - Fjern Lugten Fra Din PiercingSmelly Gelly - Fjern Lugten Fra Din Piercing
  Smelly Gelly - Fjern Lugten Fra Din Piercing

  Smelly Gellly er et produkt der kan bruges til at fjerne lugten fra din piercing eller dine stretch. Du modtager en lille beholder indeholdende 1-2 g. lotion. Denne mængde burde kunne holde i op til 6 måneder. Anvend produktet således: Smykket fjernes og renses, ligeledes renser du piercinghullet. Påfør derefter et tyndt lag Smelly Gelly på dit smykke og...

  69 DKK

Aftercare til stretch


 

Indenfor kategorien aftercare til stretch, findes der en del muligheder. Vi kan fx. tilbyde produktet smelly gelly, der er et produkt, som kan hjælpe dig med at fjerne lugtgener fra fx. dine stretch. Det er et lys petroleums baseret lotion der, ved anvendelse, kan fjerne lugtgener fra dine piercinger i op til 30 dage (afhængigt af din personlige hygiejne og din krops egen kemi). Smelly Gelly er en ganske lille beholder der indeholder 1-2 gram lotion. Denne mængde burde dog være nok til at holde i op til 6 måneder. Må kun anvendes til piercinger der er færdig helede.


Du finder en anvisning til anvendelse af produktet her: 


Således anvendes Smelly Gelly


Emu Olie er et andet aftercare produkt, som du trygt kan anvende til din piercing. Emu Olien kommer fra Emu fuglen, der har sin oprindelse i Australien. Olien er anti bakteriel, smertestillende og trænger hurtigt ind i huden uden at fedte og tilstoppe porerne. Vi sælger Emu Olie her i en lille beholder der indeholder 6 ml.  


Køb Emu Olien her og læs samtidig Elayne Angel's udtale sig om produktet. Elayne Angel er en af verden førende piercere og hun er været på banen siden 1980'erne. I sin tid, har hun lavet over 40.000 piercinger - så vi har altså med en dame at gøre, der ved hvad hun taler om. Accepter

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her