X
  Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

  Industrial piercing

  Filter by:

  Trådtykkelse

  Industrial Piercing smykker

  En Industrial piercing går på tværs af øret, imellem den inderste kant og den yderste kant. Den kan laves både vandret, skrå og lodret. 

  Det er en piercing som kræver stor teknisk kunnen, gå derfor kun til en dygtig piercer, når du skal have denne piercing lavet.

  Hvordan laves en Industrial Piercing?

  En Industrial piercing skal helst sidde så præcist som muligt, og det er vigtigt, at der tages hensyn til den hævelse som ofte kommer i området, efter piercingen er lavet. Piercing i bruskvæv er problematisk, og ofte en kilde til irritation og lang helingstid. Ved en industrial piercing, laves der nemlig 2 piercinger i samme type væv, og derfor er det nok åbentlyst for de fleste, at denne piercing kan give problemer.

  Inden piercingen laves, måler pierceren omhyggeligt området op, for at sikre sig, en optimal længde og placering på piercingen. Herefter desinficeres området. Nogle piercere foretrækker at foretage den i fri hånd, og andre foretrækker at bruge en tang. Hvad enten man er til det ene eller det andet, er det enormt vigtigt, at nålen stikkes ind i midten af folden for at undgå, at piercingen kommer til at sidde for yderligt. Man laver ofte piercingen i en omgang, med samme nål, for at sikre, en perfekt bane fra den ene til den anden ende af øret. Når nålen er igennem huden, erstattes denne med smykket; en Industrial Barbell, som egentlig bare er en Lige Stav, der er længere end normalt.

  Når smykket er i, presser pierceren forsigtigt på indgangs- og udgangshullet, for at minimere den fremtidige risiko, for hypertrofisk arvæv omkring hullerne.

   

  Hvilke piercingsmykker skal jeg bruge til min Industrial Piercing?

  En Indutrial Piercing er speciel fordi du kun kan bruge smykker i en bestemt størrelse og form, derfor er udvalget heller ikke så stort, som ved andre piercinger. Det er vigtigt, at smykket du bruger, passer til dit øre. Mange af vores modeller findes i en standard størrelse som passer de fleste, og nogle modeller kan kortes ned til dig, som har meget små ører.  Du må først skifte smykket når din piercing er helt færdig helet (ofte efter 6-9 mdr.). Sørg for, at piercingen kun laves med godkendte materialer hos en anerkendt piercer.

  Acceptér

  Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her