X
  Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

  Industrial piercing

  24 stilarter fundet

  Filter by:

  Trådtykkelse

  INDUSTRIAL PIERCING 

  En industrial piercing kaldes også for en scaffold Piercing eller en construction piercing, og blev opfundet af Erik Dakota i starten af 1990'erne, samtidig med Rook og Daith piercingen. Siden dens oprindelse er den vokset i popularitet. Mange berømtheder, som fx Miley Cyrus og Kendall Jenner, har også haft denne  piercing. Det er en piercingen, som faktisk består af 2 piercinger bundet sammen med et smykke, og derfor er det også en piercing der kræver stor præcision at udføre.  

  HVORDAN LAVES INDUSTRIAL PIERICING?

  Den skal helst sidde så præcist som muligt, og det er vigtigt, at der tages hensyn til den hævelse som ofte kommer i området, efter at piercingen er lavet. Generelt set er piercinger i bruskvæv ofte problematiske, og er kendetegnet ved hyppig inflammation og lang helingstid. 

  Og her er denne piercing særligt udsat, da der laves 2 piercinger i samme type væv, og derfor er det nok åbenlyst for de fleste, at denne piercing kan give problemer.

  Inden piercingen laves, måler pierceren omhyggeligt området op, for at sikre sig en optimal længde og placering på piercingen. Herefter desinficeres området. Nogle piercere foretrækker at foretage den i frihånd, og andre foretrækker at bruge en tang. Hvad enten man er til det ene eller det andet, er det enormt vigtigt, at nålen stikkes ind i midten af folden for at undgå, at piercingen kommer til at sidde for yderligt. Man laver ofte piercingen i en omgang, med samme nål, for at sikre en perfekt bane fra den ene til den anden ende af øret. 

  Det er meget vigtigt man undgår at smykket hviler på de naturlige fremspring øret har, da det vil medføre at smykket gnaver sig ind i huden og dermed øger risikoen for infektion og hypertrofisk arvæv.

  HVILKE PIERCINGSMYKKER SKAL JEG BRUGE TIL MIN INDUSTRIAL?

  Denne piercing er speciel fordi du kun kan bruge smykker i en bestemt størrelse og form, og derfor er udvalget heller ikke så stort, som ved andre piercinger. Det er vigtigt, at smykket du bruger, passer til dit øre. 

  Typisk vil man bruge en Barbell da den er perfekt egnet, men man kan også udskifte staven med ringe i hvert hul, men så er piercingen ikke kendetegnet som en industrial længere. 

  Det er vigtigt du ikke skifter dit smykke før den er helt færdig helet ( typisk efter 6-12 mdr ), og det bør kun gøres før tid  hvis hævelse gør der ikke er plads til smykket, ellers hvis din piercer vurdere det er nødvendigt af andre årsager. 

  Når du skal finde den korrekte størrelse, skal du måle afstanden mellem indgangshul og udgangshul og tillægge ca 0,5 - 1 mm. Typiske størrelser er 32 mm lange og 1,6 mm i trådtykkelse, men det kan variere fra person til person. 

  Der er stor forskel på hvilke materialer du skal vælge, og det afhænger i høj grad af, om det er en nylavet eller en færdig helet piercing. Når man laver piercingen er det vigtigt med et materiale som er robust, ikke frigiver nikkel og er let at bære, og til det formål er især Titanium et glimrende valg. Af samme grund er det de fleste piercers førstevalg, men man kan også bruge andre materialer som fx niobium, men dette materiale er dyrere end titanium og bliver derfor ikke brugt så ofte.

  Hvis din piercing er færdighelet og du ikke lider af nikkelallergi, kan du bruge materialer som kirurgisk stål, 316L, ægte guld osv, og det giver derfor et markant større udvalg at vælge imellem.

  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken