X
  Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

  Smykker i Akryl og PTFE

  11 stilarter fundet

  Filter by:

  Navlepiercinger i Akryl og PTFE 

  Denne navlepiercing i plastik er det perfekte valg til dig, der ønsker en let og behagelig piercing. Plastikmaterialet gør den let og ubesværet at bære, selv i de varme sommermåneder, hvor huden kan hæve og blive mere følsom. Denne navlepiercing er tilgængelig i forskellige farver, så du kan finde den, der passer perfekt til din personlige stil og smag. Vores online shop har et bredt sortiment af forskellige produkter, så du kan finde alt det, du behøver for at passe godt på din piercing og forhindre eventuelle betændelser i at opstå. Udover vores store udvalg af piercingudstyr og smykker, sætter vi en ære i altid at levere produkter af høj kvalitet til vores kunder. Vi har konkurrencedygtige priser, hvilket betyder, at du kan få en flot og funktionel navlepiercing uden at sprænge budgettet. Gå på opdagelse i vores sortiment af piercingsmykker og piercingudstyr allerede i dag, og find det, der passer bedst til dig og din personlige stil.

  Husk at du ikke bør bruge Akryl hvis din piercing ikke er færdighelet, da dette materiale ikke er egnet til helende piercinger. Du kan dog stadigvæk godt bruge PTFE som også er velegnet når din piercing heler. Overordnet set bør man dog ikke skifte sin navlepiercing mens den heler, og spørg altid din piercer til råds inden du skifter første gang. 

  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken