Returnering / Fortrydelsesret

 

Hvis du ønsker at sende dine varer retur, kan det ske i op til 30 dage efter køb. Sørg blot for, at smykkerne ikke er pakket ud af emballagen. Ellers kan vi nemlig ikke sælge produkterne igen. Forseglingen er vores kunders sikkerhed for, at deres smykker ikke har været anvendt tidligere.

Hvis du ønsker at returnere eller ombytte, sender du de indpakkede produkter retur til:

Piercingfabrikken

Gefionsvej 6

7000 Fredericia

Pak smykkerne forsvarligt ind – brug gerne samme kuvert som smykkerne kom i og luk kuverten godt til med tape. Har du ikke kuverten, er det vigtigt, at du pakker smykkerne godt ind – som regel kan en almindelig kuvert ikke bruges, da smykkerne let vil kunne gå i stykker i en sådan.  

Vedlæg altid dit ordre ID (fx. TYWKYYKCL) samt en kort beskrivelse af, hvad du ønsker i stedet. For eksempel om du ønsker et andet produkt, en anden farve, en anden størrelse eller pengene retur. Du kan skrive ovenstående informationer på den vedlagte ombytnings seddel.

OBS! Når du returnerer et smykke, betaler du selv for at sende det retur. Vi betaler for at fremsende et eventuelt ombyttet smykke til dig, fremsendt på billigste måde.

Ønsker du penge retur kan du blot notere dette, så sørger vi for, at beløbet refunderes til den konto, hvorfra dit køb blev foretaget. 


Accepter

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her