X

  Fragtpriser

  Hos Piercingfabrikken har du mulighed for at vælge imellem to forskellige typer forsendelse. Vælger du at få din ordre afsendt som quickbrev betaler du 39,00 kr for dette. Pakken er oftest fremme indenfor 1-2 hverdage. Vælger du almindelig brevpost, skal du være opmærksom på, at denne type forsendelse kan tage længere tid. Posten leverer typisk indenfor 10 hverdage.

  Køber du for mere end 299,00 kr. opnår du gratis fragt.

  Obs!!! Vi sender meget gerne pakker til hele norden, men du skal være opmærksom på, at vi kun tilbyder forsendelse med brevpost.

  Fragtprisen til Grønland, Island, Norge, Sverige og Færøerne er 29,00 kr.

  Hvad dækker fragtprisen?

  Fragtprisen dækker ikke kun frimærket, men også løn til de ansatte der skal pakke ordren, udgifter til indpakning, emballage osv. 

  Lidt mere om levering

  Vær opmærksom på, om du har anført den korrekte adresse ved bestilling. Dette kan du tjekke på den ordrebekræftelse, som vi sender til den mail du brugte i forbindelse med dit køb. Det er VIGTIGT at du indtaster husnummer og evt. etage/side. Husk også korrekt postnummer og by. På den måde kan posten nemlig finde frem til dig og aflevere din pakke hurtigst muligt.

  Vigtigt !!

  Bestiller du levering med brevpost skal du huske, at dit navn SKAL stå på postkassen på den adresse du har bestilt pakken til, da posten ellers som oftest undlader at aflevere pakken. Pakken sendes i stedet retur til os. Har du bestilt en ordre og står dit navn ikke på postkassen, kan du hurtigst muligt sætte navnet på, eller kontakte vores kundeservice på mail info@piercingfabrikken.dk.

  Har du endnu ikke bestilt - og ønsker du at bestille til en adresse hvor dit navn ikke står på postkassen, kan du vælge at bestille pakken til en c/o adresse. Du skriver navnet der står på postkassen og bagefter skriver du dit egen navn som c/o. Går du på kost- eller efterskole skal du skrive navnet på skolen og derefter dit eget navn som c/o eller att. Hvis du er i tvivl om hvad du skal gøre, kan du kontakte vores kundeservice på info@piercingfabrikken.dk


  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken