X

  Velkommen til Piercingfabrikken

   

  Mit navn er Jonas  - og det er mig der står bag denne shop. Jeg vil gerne fortælle dig lidt om, hvorfor jeg har valgt at åbne en webshop, der sælger piercingsmykker.

  Jeg kom i 2005 ind i piercingbranchen ved en tilfældighed - og jeg har været her siden. Jeg ejer 2 piercingstudier i henholdsvis Odense og Fredericia, og har derudover startet, og været medejer, af en anden dansk piercing webshop.

  Udover piercing, er jeg også beskæftiget som ambulancebehandler på mere end 10. år, og jeg stortrives med den vekslen imellem de forskellige brancher.

  Jeg har igennem mange år tilegnet mig stor viden omkring piercingbranchen, både hvad angår selve faget, men også med hensyn til valg af leverandører, smykkefremstilling osv.

  De danske webshops har igennem tiden tabt terræn til de udenlandske, på grund af især en ting; prisen. Men de udenlandske webshops har ofte et lavt service niveau, lange leveringstider og taler derudover et helt andet sprog. Endvidere har du som forbruger, oftest ingen juridisk dækning, hvis dine varer, mod forventning, ikke dukker op. Til gengæld har de mulighed for at holde nogle meget lavere priser end de danske webshops har.

  Det var netop på baggrund af prisen, at min ide opstod. For burde man kunne tilbyde de samme priser i Danmark? Umiddelbart skulle svaret være nej, men så begyndte jeg at tænke i alternative baner. Hvad nu hvis vi fjernede alle de dyre led i processen? Fx mellemhandlere, telefonisk kontakt til kundeservice medarbejdere og andre dyre funktioner, og i stedet udelukkende koncentrerede os om, at fokusere på prisen, kvaliteten og leveringen. Og netop der tog ideen fart. Efter mange måneders hårdt arbejde, er jeg endelig nået frem til at produkt, som jeg kan stå 100 % inde for.

  Vi producerer stort set hele vores udvalg selv - i tæt samarbejde med en fabrik, og vi er konstant opmærksomme på, at give dig kvalitets produkter. Af samme årsag, er alle vores produkter med belægning, for eksempel PVD behandlet med en speciel film, som sikrer en længere holdbarhed end traditionelle belægninger.

  For at kunne fokusere på netop pris og kvalitet valgte jeg også, at skære ned på visse funktioner. Jeg valgte for eksempel, at skære ned på kundeservice som kun kan træffes pr. mail eller i vores live chat, men hvis jeg selv skal sige det – så svarer vi altså ret hurtigt alligevel. Det går heller ikke ud over dine rettigheder som kunde, da vi selvfølgelig også overholder den danske lovgivning. Velkommen til min webshop – er der noget jeg kan hjælpe dig med, sender du blot en mail til: info@piercingafbrikken.dk

  Med venlig hilsen

   

  Jonas – ejer af Piercingfabrikken.dk


  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken