X

   

  Hvorfor vælge os?

   

  Du bliver, som kunde, bombarderet med løfter, fra de webshops som du besøger. At fange en kundes opmærksomhed, kræver nogle enkle, men effektive virkemidler. Det kan være prisen, kundeservice, præmier osv. Ofte finder du hurtigt ud af, at ikke alt er som lovet - hvilket i sidste ende måske resulterer i en negativ oplevelse for dig.

  Hos Piercingfabrikken.dk klarer vi de fleste henvendelser pr. mail - og vi gør vores bedste for at svare dig så hurtigt som muligt. Hver dag, mange gange om dagen, tjekker vi mails og facebook for beskeder. Så skriv bare til os – vi skal nok svare dig hurtigst muligt. 

  Vi kan samtidig tilbyde dig, at handle kvalitet til en pris, som ikke før er set i Danmark - eller hele norden for den sags skyld. For Piercingfabrikken er udelukkende skabt med det ene formål; at sælge piercingsmykker til den lavest mulige pris. Hvis man som os, vil slå på lave priser, er der selvfølgelig andre steder hvor vi må skære ind til benet.

  Af samme grund har vi valgt netop at fjerne alle unødvendige udgifter, som for eksempel telefontid til kundeservicemedarbejdere – indrømmet, de er rare at have, men vil du ikke hellere kunne købe dine smykker til langt under 1/2 pris?

  Vi kan også love dig at din varer kommer. Vi sender nemlig som oftest samme dag, hvis du bestiller inden kl. 15.00 – mandag til fredag. Men vi kan også sagtens finde på at sende ordrer der er bestilt derefter.

  Du har selvfølgelig stadig de samme rettigheder, som på alle andre webshops og da vi er en dansk ejet webshop underlagt den danske lovgivning, er du også sikret efter danske forhold, når du handler hos os.

  Hvis der skulle opstå et problem, tager vi det som regel over mail, men vi kan også godt finde på at sende dig en sms eller ringe dig op, hvis problemet kræver det.

  Vores smykker er af samme høje kvalitet som på andre webshops - og vi ved faktisk meget om kvalitet, for Piercingfabrikken er ejet af en uddannet piercer.

  Vi tilstræber altid, at have et stort udvalg af produkter, og vi er altid meget omhyggelige med, at beskrive fordele og ulemper ved hvert eneste produkt.

  Som vi ser det, er det et samarbejde mellem os som forhandler og dig som kunde.  Jo flere administrative ting vi kan spare på, des mere kan du spare på dine piercinger - det er jo egentlig simpel logik!

  Klar til at handle hos os?

   

  Jonas - ejer af Piercingfabrikken.dk


  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken