X

  Piercingfabrikken.dk - alt til din piercing

   

  Piercingfabrikken er webshoppen til dig, der ikke vil betale for meget for dine piercingsmykker. Vi leverer alt indenfor piercinger og har derudover også 2 piercingstudier placeret i henholdsvis Odense og Fredericia. Så vi ved en del om piercinger og piercingsmykker.

  Ideen bag piercingfabrikken er opstået, efter at jeg i mange år har fungeret som piercer i egne piercingstudier. Det har givet mig en stor indsigt i piercingindustrien. Desuden har jeg samtidig erfaring fra anden webshop.

  Et stadigt voksende antal kunder vælger at bestille fra udenlandske webshops, fordi priserne ofte er billigere og der er et større udvalg. Visionen om at sælge til samme priser, eller billigere, har dog længe været i mit hoved, og derfor har jeg nu taget springet fuldt ud og åbnet Piercingfabrikken.

  Vi er i gennemsnit 2-3 gange billigere end vores nordiske konkurrenter og kvaliteten er mindst lige så god.  Jeg vil garantere dig, at du ikke finder det eksakt samme piercingsmykke billigere, andre steder i Danmark. Gør du det, matcher vi selvfølgelig prisen. Vi er meget dynamiske omkring priserne, hvilket betyder, at du kan forvente prisfald på de fleste produkter, i takt med, at antallet af ordrer stiger. Jo flere der handler hos os, jo større mængder kan vi producere - og des billigere kan vi også sælge vores piercingsmykker til dig.

   

  Lidt om vores kundeservice

  Vi svarer som regel utrolig hurtigt på mail. Skal vi i kontakt med dig i forbindelse med fx. en ordre du har lavet, kan vi godt vælge at sende dig en sms eller ringe dig op, hvis problemet kræver det.

  Vi er opsatte på at få pakket din ordre lynhurtigt, for vi ved, at det betyder meget at få sin pakke hurtigst muligt efter bestilling. Du kan derfor forvente, at alle ordrer som bestilles inden kl. 15.00 afsendes samme dag fra mandag til fredag. Det sker også tit, at vi afsender ordrer bestilt efter kl. 15.00, vi kan bare ikke garantere det.

   

   

  100 % dansk

  Da vi er en 100 % danskejet webshop, har du også de samme rettigheder, som hvis du handler i dansk butik i gågaden. Det er et stort plus for dig som kunde, i forhold til de udenlandske webshops. De hører nemlig ikke under samme lovgivning. Og så synes vi også bare selv, at det er rart, at kunne kommunikere med de webshops vi handler med.

   

  Vores produkter

  En typisk dansk webshop køber sine produkter igennem en mellemhandler. Det betyder, at de kan købe i relativt små mængder og få varerne leveret rigtig hurtigt. Det er en rigtig god løsning, men det indebærer også, at der er flere led imellem dig og smykket - led som koster en del for dig som kunde.

  Hos Piercingfabrikken.dk køber/producerer vi selv langt de fleste smykker i samarbejde med fabrikken. Det giver os mulighed for, at sælge dig et smykke til din piercing, som er utroligt billigt. Prisen har i dette tilfælde ingen indflydelse på kvaliteten, som er lige så høj, som andre steder. Vi sætter stor pris på, kun at levere det bedste til vores kunder.

  Hvis du stadig er i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os info@piercingfabrikken.dk

   

  Klar til at spare mange penge på dine piercingsmykker?

   

  Med venlig hilsen

  Jonas - ejer af Piercingfabrikken.dk

   

   

   


  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken

  x