Hjælpeværktøj

Hjælpeværktøj
Trustpilot
 • Taper i stålTaper i stål
  Taper i stål

  Taper i stål som bruges til at stretche øre med. - Stål er et super materiale at bruge til dit Stretch, da det ikke absorbere kropsvæsker, og samtidig er helt glat.

  19 DKK
 • Sort Akryl Taper
  Sort Akryl Taper

  Sort Akryl Taper perfekt til Stretch af dine øre eller andre Piercinger. Den er fremstillet i sort Akry, og sælges til en rigtig skarp pris.

  19 DKK
 • Desinficerende Spritserviet med Jod
  Desinficerende Spritserviet med Jod

  Den Swab bruges til at desinficere huden med. Den perfekte sammensætning af Jod og sprit giver en sikker desinficering af huden. Husk at Joden farver huden ( kan vaskes af med vand ). Prisen er pr. stk

  3 DKK
 • Gel til Stretching og Piercingnåle
  Gel til Stretching og Piercingnåle

  Gel til Stretching og Piercingnåle er et super engangsprodukt som bruges til at smørre din taper eller nål med så den glider nemmere igennem hullet eller huden. Det er vandbaseret og fremkalder derfor ikke allergiske reaktioner. Bemærk!! Prisen er for 1 stk.

  5 DKK
 • Beskyttelsesplade til din Piercing
  Beskyttelsesplade til din Piercing

  Beskyttelsesplade til din Piercing er noget nær det mest revolutionerende indenfor piercingindustrien de seneste mange år - Den er fremstillet i Silikone og passer til alle smykker fra 1,0 til 2,0 mm i trådtykkelse.

  5 DKK
 • Læbepiercing Skjuler
  Læbepiercing Skjuler

  Labret Skjuler - Gem din Læbepiercing - Tragus Piercing - Helix Piercing eller Conch Piercing med denne smarte piercingskjuler.

  6 DKK
 • Gribe TangGribe Tang
  Gribe Tang

  En Gribe Tang kan bruges til fx at holde på smykket indtil man får skruet kuglen på eller til at holde på små kugler når et smykke skal sættes i. Denne tang kaldes også for en Hemostat tang

  89 DKK