X
  Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

  Smykker med Fjer

  8 stilarter fundet

  Filter by:

  Navlepiercinger med Fjer 

  Denne navlepiercing med fjer er en fantastisk måde at udtrykke din stil på. Det er perfekt til dem, der ønsker en smuk, men enkel piercing til navlen. Smykkerne giver et unikt og attraktivt design, som vil se fantastisk ud på enhver kropstype. Denne piercing er perfekt til både hverdagsbrug og til mere specielle begivenheder, og det er også en fantastisk gave ide til dine venner eller familiemedlemmer, der elsker Navlepiercinger. Vores smykkebutik er kendt for at have et stort udvalg af smykker og piercinger af høj kvalitet og til gode priser. Vi går op i hygiejne og sikkerhed, og derfor kan du trygt handle hos os. Vi har også en masse forskellige piercingsmykker og piercingsudstyr, så du kan finde alt, hvad du behøver, for at få den perfekte piercingoplevelse.

  Husk at du ikke bør bruge navlesmykker med vedhæng hvis din piercing ikke er færdighelet, og du altid bør konsultere din piercer inden du skifter smykke første gang. 

  Vi kan se at du besøker oss fra Norge
  Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

  Vi kan se att du besöker oss från Sverige
  Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

  We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
  Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken