Need Help?

Levering / Returnering

Hvad koster fragt

Vi har 2 forskellige muligheder

1. Brevpost til 19 Kr ( gratis v. køb over 299 kr )

2. Pakke til 49 Kr ( gratis v. køb over 299 kr )


Hvor hurtigt har jeg min pakke

Vi har 2 forskellige fragt former og hastigheden afhænger af hvilken form du vælger.

Brevpost 

Oftest tager det op til 5 hverdage ( if post nord`s egne betingelser ), men vi oplever desværre ofte længere leveringstider end de lover. Af samme grund skriver vi " op til 14 hverdage " under muligheden brevpost i check out. 

Pakke

Med pakke får du et track and trace nummer således du kan spore din pakke og leveringstiden er her ofte  max 2-4 dage. Bemærk at det også er inkl. weekend og helligdage da DAO også levere her. 


Hvordan ombytter jeg min ordre

Vi ombytter altid med et smil:-) 

Du skal gøre følgende:

1. Udfyld den medfølgende retur seddel således vi kan se om du ønsker et andet produkt eller pengene retur. 

2. Pak smykkerne forsvarligt i den konvolut de kommet i, i ubrudt emballage, og mærk kuverten med det du ønsker fx "pengene retur"

3. Send pakken retur til vores adresse som er LLS - Gefionsvej 6, 7000 fredericia. 

Så snart vi har modtaget din pakke vil vores kundeservice kontakte dig pr mail. 

Bemærk!!   Vi tager ikke smykker retur hvis emballagen de leveres i er brudt   !!!!

Forseglingen er vores eneste garanti for at smykket ikke er brugt inden vi sender det afsted til en ny kunde og vi kan derfor ikke ombytte hvis emballagen har været åbnet / brudt


Kan jeg få mine penge retur for min ordre

Du kan altid få det fulde beløb refunderet så længe du ikke har brudt emballagen smykkerne leveres i. Grunden til vi ikke refundere smykker som er taget ud af emballagen er, at vi i sådanne situationer ikke kan garantere overfor vores kunder at smykket vi sælger er helt rent og aldrig brugt før. Denne foranstaltning er også med til at sikre dig som kunde når du køber smykker hos os. 

Du får dine penge retur ved at udfylde den medfølgende returseddel og krydse af i feltet "ønsker pengene retur". Pakken skal sendes forsvarligt tilbage til os og du må gerne mærke pakken " pengene retur "

Vores kundeservice giver besked så snart vi har krediteret beløbet til din konto. Bemærk at det kan tage op til 14 dage fra vi kreditere til pengene er på din konto ( dette afhænger meget af ekspeditionstiden for den enkelte bank )


Hvordan ændre jeg adresse og navn på min ordre

Det er vigtig at du oplyser den korrekte adresse da posten ellers vil kunne nægte at aflevere pakken hos dig. Hvis det er tilfældet vil den komme retur til os.

Hvis dit navn ikke står på postkassen eller du har skrevet en forkert adresse eller et forkert navn skal du hurtigst muligt vores kundeservice på [email protected] 

Hvis din ordre er afsendt inden du kontakter os er der desværre ikke så meget andet vi kan gøre end at håbe posten kan finde dig. Hvis ikke, så kommer den retur til os igen.

Vigtigt!! Hvis du opdager at du har skrevet forkert navn og pakken er afsendt kan du evt skynde dig at sætte en seddel med dit navn på adressen


Accepter

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse. Læs mere her