Nåle og Piercing Udstyr

Nåle og Piercing Udstyr
Trustpilot

Piercingnåle og Piercing UdstyrI denne kategori tilbyder vi et stort udvalg af det udstyr, som du skal bruge til fx. at pierce eller håndtere din piercing. Denne kategori er åben for alle, da det ikke er muligt for os, at tjekke hvem der handler hos os. Vi vil dog opfordre til, at du ikke udfører piercinger hvis du ikke har modtaget korrekt uddannelse, eller på anden måde har tilegnet dig viden på dette område. 

 

Vi har valgt, kun at sælge produkter af samme høje kvalitet, som dem vi selv bruger professionelt, i vores piercingstudier. Dette skulle også gerne sikre dig, den højest mulige sikkerhed - både dig selv og dine kunder. Fx. er alle vores nåle dampsterilliseret i daterede pakker, som er 100 % sterile.


 

Hvilke materialer er der anvendt til vores produkter?


Vi sælger kun produkter som er fremstillet af gode materialer, med en god lang holdbarhed. Dog skal du være opmærksom på, at tænger osv. kan have tendens til små pletter i samlingerne, hvis de ikke rengøres på den korrekte måde - eller hvis de er sterilliseret over et vist antal gange (typisk over ca. 40 gange). Den proces tængerne udsættes for når de autoklaveres, er meget hård ved materialet og det er derfor forventeligt, at de på et tidspunkt bliver slidt.

 

Husk at priserne her på siden er inkl. moms, hvilket betyder, at du som proffessionel, kan trække 25% fra prisen!


Da piercingfabrikken hovedsagligt er skabt med henblik på videresalg til privat personer, er alle priser inkl. moms. Det betyder, at du, med et gyldigt CVR nummer, kan trække 25% fra den pris som er oplyst. Husk også at du får 10% rabat hvis du køber for mere end 200,00 kr.

 

 

Hvis du har spørgsmål til produkter og lignende, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på [email protected]