X

    Læbepiercing

    132 stilarter fundet

    Læbepiercing / Madonna Piercing 

    Er en yderst populær piercing, som dækker over mange forskellige placeringer omkring munden. Denne piercing, som kan være placeret alle steder rundt om munden, kaldes forskellige navne, alt efter placering. Uanset hvad den kaldes, er det i langt de fleste tilfælde, de samme smykker som kan bruges. Du kan bruge en labret til alle typer, imens en ring, er mest beregnet til de piercinger, som sidder tæt på læben.

    De har, som en tungepiercing, et dårligt ry på grund af skader på tænder og tandkød. En korrekt udførsel hos en dygtig piercer, kan dog mindske risikoen for, at du får skader på tænder og tandkød. Som oftest, er det på grund af en skæv vinkel, at smykket slider på tænderne. Vær derfor opmærksom på, at smykket hviler på tandkødet, istedet for at skære. Er du i tvivl om, hvorvidt din piercing sidder korrekt, kan du opsøge en anerkendt piercer, for en professionel vurdering. 

    Der findes mange forskellige Læbepiercinger, men hvilken en skal jeg vælge?

    Det kan være super svært at huske hvad de forskellige hedder, og derfor vil vi kort gennemgå de fleste her. Hvis du mangler mere information om emnet, eller blot sidder med et ubesvaret spørgsmål er vi altid klar til at hjælpe dig i vores kundeservice. Placering og selve udførelsen kan variere i både kvalitet, og placering, og alle beskrivelser er derfor vejledende. 

    Madonna Piercing

    Er nok den mest populære læbepiercing i Danmark, og dens popularitet vokser stadigvæk den dag idag. Den har sit navn efter den populære sangerinde af samme navn, som de fleste nok kender. Grunden hertil er at den er placeret samme sted som Madonna har en skønhedsplet, og derfor var dette navn passende. En Madonna piercing har tit været udskældt for at give komplikationer iform af fx tandskader, og det er også en piercing som ofte giver problemer for den som har den. Mange af disse tilfælde kunne dog undgås hvis den blev lavet korrekt hver gang, og ikke som idag hvor mange piercere desværre placere den forkert. Det store problem er at den bliver placeret for skævt, og derved slider på tandkød og emalje. Den korrekte placering laves vinkeret således at smykket hviler fladt på tænderne, og derfor ikke slider på samme måde som en skæv madonna piercing vil gøre.

    Vertical Lip Piercing 

    Bliver også mere og mere populær, og dens popularitet tog for alvor fart efter en række reality stjerner begyndte at bærer den. En vertical lip piercing går igennem selve læben, og kommer derfor ikke i kontakt med tænderne. Den kræver stor præcision, og den mindste fejlplacering kan ses efter den er lavet. Det er især vigtigt piercingen ikke placeres for yderligt fordi læben ikke har samme styrke som huden omkring, og dermed oftere vil udstøde piercingen hvis den laves forkert.

    Billige Læbepiercing smykker behøver ikke betyde dårlig kvalitet...

    Du sidder sikkert og tænker over hvordan vi kan sælge vores produkter så billigt, og kan vi egentligt godt forstå. For hvorfor kan du lige pludselig købe et smykke til langt under 1/3 del af den pris du er vant til, og går det ikke udover kvaliteten på smykkerne. Vi vil derfor kort fortælle hvorfor, og på den måde forhåbentligt gør det til en tryg oplevelse at handle hos os.

    For at kunne illustrere hvordan vores forretning er bygget op, er du nødt til at forstå hvordan branchen normalt hænger sammen.

    Når en webshop eller forretning køber sine smykker foregår det typisk via en såkaldt mellemmand, som oftest er et stort internationalt firma med mange produkter på lager. Denne metode passer rigtig godt til især små webshops, da de på den måde undgår at brænde inde med et stort lager de ikke kan få solgt. Mellemmanden har typisk købt produkterne i store mængder fra fabrikken, og kan qua sine store ordre holde priserne nede på et niveau som gør, at han også tjener penge på at sælge dem videre. Hvis du skal producere selv, kræver det en rigtig stor bestilling - en bestilling som mindre webshops ofte ikke magter.

    Hos os gør vi tingene lidt anderledes da vi springer mellemmanden over, og selv producere størstedelen af vores smykker selv. Der er derfor ingen mand imellem fabrikken og os, og det er noget som sænker priserne gevaldigt for dig som slut kunde. Udover den åbenlyse prisfordel, er der også den kæmpe fordel, at vi selv står for hele fabrikationen af smykkerne - Dvs vi selv bestemmer hvilke materialer der bruges, hvordan de skal farves samt hvilke designs de skal laves i. Af samme grund kan vi stå 100% inde for kvaliteten af vores produkter, da vi selv har været med hele vejen. Fx er alle vores farvede produkter PVD behandlet, hvilket giver en større slidstyrke, og dermed sikkerhed for dig. Det er ikke noget du vil opleve mange andre steder, og kan kun lade sig gøre fordi vi selv er med i processen.

    Du kan være 100% sikker på at alle vores produkter overholder alle standarder på området, fx hvad angår indhold af nikkel osv. - Derudover er webshoppen også ejet af en uddannet piercer med mange års erfaring, og kendskab til branchen.   

    Hvordan laves den?

    Mange spørgsmål går på hvordan den laves, og det vil jeg lave en kort gennemgang af her. Det er igen vigtigt at understrege, at teknikken kan variere fra piercer til piercer.

    Inden man går igang er det vigtigt munden og huden omkring renses omhyggeligt, for at undgå bakterier. Når huden er renset sættes en prik i samråd med kunden, og herefter lægges kunden typisk ned på en briks. Den opmærkede hud afklemmes med en steril tang, og nålen føres hurtigt igennem læben i den rette vinkel. Til sidst isættes smykket, som typisk er lidt længere så der er plads til en eventuel hævelse.

    Det er ufatteligt vigtigt placeringen er korrekt, da en forkert vinkling fører til skader på tænder og tandkød. placeringen skal gerne laves i en vinkel som sikre, at pladen hviler på tandkødet.

    Efter typisk 2-3 uger kan smykket skiftes ned til en kortere størrelse, da hævelsen nu burde være forsvundet.  

    Hvordan skal den renses?

    Når den skal renses er det vigtigt du både renser udenpå, og indeni munden da den teknisk set er placeret begge steder. Vi anbefaler enten varmt saltvand eller klorhexidin til mundskyl på max o,05%. Grunden til det ikke må være stærkere er, at alkohol dræber de nye hudceller og dermed forlænger helingsperioden. Hvis den bliver tilpas irriteret kan det resultere i, at kroppen til sidst udstøder smykket. - Dette er dog yderst sjældent, og den plejer oftest at færdig hele uden problemer.

    Det er vigtigt du undgår boblebade, svømmehaller og andre steder hvor den kommer i kontakt med beskidt vand. Du må heller ikke tage sol i 4-5 uger efter den er lavet, da det kan misfarve huden omkring smykket. 

    Til sidst er det vigtigt du husker, at din piercer er ekspert på området - Så lyt altid til de råd du får, og gør ikke noget uovervejet uden at spørge ham/hende til råds først. 

     

    Vi kan se at du besøker oss fra Norge
    Klikk her hvis du vil besøke vår norske butikk

    Vi kan se att du besöker oss från Sverige
    Klicka här om du vill besöka vår svenska butik

    We zien dat u ons bezoekt vanuit Nederland
    Klik hier als u onze Zweedse winkel wilt bezoeken